Приватні лікарі Києва

Лікар Масажист Карплюк Віталій Петрович на Doc.ua
Дніпро, вул. М. Грушевського, 24
Масажист, який володіє такими методиками, як масаж загальний (для дорослих і дітей), масаж і ЛФК (методика Сандакова) для ДЦП для лікування больових синдромів, затримки в мовному і психічному розвитку, хвороб периферичної нервової системи, порушень сну, порушення уваги, пам'яті і ін.
Лікар Стоматолог Прудиус Орислава Ігорівна на Doc.ua
Стоматолог другої категорії, займається терапевтичною стоматологією та ендодонтичним лікуванням, проводить повну реставрацію зубів, спеціалізується на підготовці та проведенні знімного та незнімного протезування.
Лікар Стоматолог Киртока Микола Володимирович на Doc.ua
Одеса, вул. Космонавтів, 5
Стоматолог, переважний напрямок роботи - терапевтична сфера стоматології, передбачає лікування і відновлення функціональної здатності зубів і їх естетичну складову.
Лікар Стоматолог Кондрашова Карина Володимирівна на Doc.ua
Дніпро, вул. Гусенко, 17
Спеціаліст з терапевтичної стоматології - лікує некаріозні пошкодження зубів (ерозію зубів, флюороз, клиновидний дефект, патологічну стертість, гіперестезію, некроз твердих тканин зубів, гіпоплазію емалі), каріозні ушкодження у вигляді пульпіту, карієсу, періодонтиту.
Лікар Реабілітолог Єрьоміна Марина Миколаївна на Doc.ua
Професійні інтереси - проведення мануальної терапії, вправ на профілакторі Євмінова, Кундаліні йоги, голковколювання, постановка банок Хачи, моксотерапія, масаж спини.
Лікар Реабілітолог Парфенюк Наталія Петрівна на Doc.ua
Реабілітог, в спеціалізацію якого входить проведення занять по м'язово-суглобовій гімнастиці, водної тракції, вправ на профілакторі Євмінова, йоги Кундаліні, голковколюванні, постановці банок Хачи. Лікувальні процедури фахівець проводить строго відповідно до рекомендацій лікаря.
Лікар Психолог Гордіна Ірина Андріївна на Doc.ua
Дніпро, вул. Січеславська Набережна, 39а
Психолог, магістр психології, працює з такими проблемами, як психогенне безпліддя, перинатальні втрати, загрози переривання вагітності, підготовка подружніх пар до зачаття. Компетентна у вирішенні проблем міжособистісних відносин, а також проводить тренінги для жінок.
Лікар Стоматолог Шубіна Ольга Ігорівна на Doc.ua
Харків, вул. Гвардейців Широнінців, 127
У професійні інтереси Ольги Ігорівни входить лікування некаріозних уражень зубів (у вигляді флюорозу емалі, гіперестезії, клиновидного дефекту і ін.), каріозної природи (у вигляді пульпіту, карієсу, періодонтиту), хвороб м'яких тканин (у вигляді стоматиту, хейліту, глоситу).
Лікар Стоматолог Супруненко Ольга Василівна на Doc.ua
Харків, вул. Харківських дивізій, 7
Ольга Василівна є фахівцем з лікування некаріозних уражень зубів, каріозних пошкоджень, хвороб м'яких тканин. Також вона проводить процедуру по відбілюванню зубного ряду, зняттю зубних відкладень.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець Дорофєєва Уляна Сергіївна на Doc.ua
Уляна Сергіївна - кваліфікований жіночий спеціаліст, проводить всебічне лікування пацієнток з різними хворобами жіночої репродуктивної системи, лікує непліддя, займається спостереженням вагітності.