Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог Котенко Олена Павлівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог Олена Павлівна має величезний досвід в ендодонтичного лікування зубів, реставрації зубного ряду фотополімерними матеріалами новітніх технологій. Систематично відвідує стоматологічні курси, семінари, лекції для підвищення кваліфікації.
Лікар Гастроентеролог Парчевська Ольга Миколаївна на Doc.ua
Ольга Миколаївна лікар-гастроентеролог першої категорії, вона розробляє схеми обстеження пацієнта, медикаментозної терапії, індивідуальної дієтичної програми, профілактичного скринінгу, трактує дані сонографії, лабораторних та ендоскопічних обстежень, проводить онкологічний скринінг і т.д.
Лікар Хірург, Ендоскопіст Новіков Дмитро В'ячеславович на Doc.ua
Даний лікар спеціалізується на ендоскопічній хірургії, при грижах передньої черевної стінки і жовчнокам'яної хвороби має досвід в проведенні лапароскопічних операцій. Здійснює ургентні лапароскопічні втручання.
Лікар Стоматолог Дямінова Еліна Владиславівна на Doc.ua
Еліна Владиславівна лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичному лікуванні зубів. Також проводить ендодонтичне лікування і реставрацію. Позбавляє від карієсу і всіх його ускладнень, знімає зубний камінь, здійснює чистку зубів і багато іншого.
Лікар Терапевт, УЗД-фахівець Гладенкова Олена Володимирівна на Doc.ua
Олена Володимирівна має спеціалізацію по ультразвуковим дослідженням, а також по терапії. Лікар Гладенкова проводить ультразвукові дослідження органів малого таза (абдомінальної), серця, нирок, лімфовузлів, печінки, м'яких тканин, молочних залоз і ін.
Лікар УЗД-фахівець Пап Денис Петрович на Doc.ua
Денис Петрович є фахівцем з ультразвукового дослідженням. За допомогою цієї процедури діагностує захворювання органів малого таза, простати, органів черевної порожнини, молочних залоз, нирок та інших.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Васильченко Лілія Анатоліївна на Doc.ua
Основні напрямки лікарської діяльності Лілії Анатоліївни проведення кольпоскопії, ультразвукової діагностики, лікування захворювань запальних органів малого таза, гормональних порушень, патологій шийки матки та ін. Займається веденням вагітних.
Лікар Анестезіолог Кириченко Євгеній Володимирович на Doc.ua
Лікар кваліфікований і досвідчений анестезіолог. Проводить підготовку до оперативних втручань (наркоз), володіє всіма сучасними технологіями в області анестезії.
Лікар Анестезіолог Шевченко Тетяна Семенівна на Doc.ua
Лікар Акушер-гінеколог, Сексопатолог Веспянська Ірина Василівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань та вже наявних сексуальних розладів. Надає консультації гармонізації та корекції міжособистісних і сексуальних стосунків у партнерських та подружніх парах.