Приватні лікарі Києва

Лікар Невролог Анохіна Ольга Олександрівна на Doc.ua
Невролог вищої категорії, який компетентний в лікуванні невриту, що вражає лицьовий нерв, наслідків інфаркту, нейроінфекцій, невралгії, тривожних розладів і інших станів.
Лікар Отоларинголог Вотякова Вікторія Петрівна на Doc.ua
Професійна спрямованість Вікторії Петрівни включає всебічну терапію ЛОР-патологій відповідно до європейських методиками та інноваційними підходами. Вікторія Петрівна займається відновленням носового дихання, проводить риносептопластику і операції захворювань придаткових пазух носа.
Лікар Невролог Данкевич Наталія Володимирівна на Doc.ua
Професійна діяльність Наталії Володимирівни сконцентрована на наданні допомоги хворим з невропатологією одного з типів: ішемічна, інфекційна, нейронна, вертеброгенная, вікова, включаючи терапію хронічних больових синдромів, епілептичних станів, герпесвірусної інфекції та ін.
Лікар Психолог Мовчан Наталія Миколаївна на Doc.ua
Є перинатальним психологом, арт-терапевтом, а також консультантом по грудному вигодовуванню. Серед пріоритетних напрямків роботи Наталії Миколаївни: інструктаж з підготовки до пологів, консультування з вигодовування грудьми, введення прикорму, відлучення від грудей, питань материнства і виховання. Також Наталія Миколаївна проводить для вагітних оздоровче плавання з дельфінами, навчає їх технікам дихання, релаксації
Лікар Хірург, Ендоскопіст Шаповалюк Валентин Васильович на Doc.ua
Валентин Васильович виконує ряд складних ендоскопічних досліджень і хірургічних маніпуляцій, серед яких лаваж трахеобронхіального дерева, кліпування варикозних судин стравоходу і шлунка, бужування органів шлунково-кишкового тракту при стриктурах і стенозах, видалення сторонніх тіл з травного тракту, установка ентеральних зондів, гастро-та колоноскопія, поліпектомія і всі інші процедури.
Лікар Терапевт Шопіна Ірина Михайлівна на Doc.ua
Шопіна Ірина Михайлівна
Лікар другої категорії
В область професійних інтересів Ірини Михайлівни входить лікування хвороб серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, суглобів, органів дихання, хвороб нирок, органів кровотворення, хвороб ендокринної природи.
Лікар Гастроентеролог, Терапевт, Ендокринолог Герасько Олена В'ячеславівна на Doc.ua
Доктор Герасько О.В. займається терапією порушень і патологій ендокринологічного профілю, діагностикою і корекцією бронхолегеневих запальних процесів, гострих і затяжних порушення і патологічних процесів в органах шлунково-кишкового тракту.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Онколог Мотренко Євгеній Володимирович на Doc.ua
Діагностує і лікує гінекологічні та онкологічні захворювання, проводить операції пов'язані з даними видами проблем. Також, пройшовши навчання в університеті, є фахівцем з питань акушерства.
Лікар Стоматолог Котенко Олена Павлівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог Олена Павлівна має величезний досвід в ендодонтичного лікування зубів, реставрації зубного ряду фотополімерними матеріалами новітніх технологій. Систематично відвідує стоматологічні курси, семінари, лекції для підвищення кваліфікації.
Лікар Гастроентеролог Парчевська Ольга Миколаївна на Doc.ua
Ольга Миколаївна лікар-гастроентеролог першої категорії, вона розробляє схеми обстеження пацієнта, медикаментозної терапії, індивідуальної дієтичної програми, профілактичного скринінгу, трактує дані сонографії, лабораторних та ендоскопічних обстежень, проводить онкологічний скринінг і т.д.