Приватні лікарі Києва

Лікар Рентгенолог, УЗД-фахівець Бутенко  Борис Петрович на Doc.ua
У лікаря понад 13 років безперервного стажу за профілем ультразвукової діагностики. Доктор проводить широкий спектр УЗ-діагностики та рентгенологію. Борис Петрович практикує сучасні методики ультразвукової діагностики, займається проблематикою онкологічних захворювань молочних залоз, дослідженнями в профілактичних цілях
Лікар Кардіолог Крушинська Ніна Анатоліївна на Doc.ua
Кардіохірург займається лікуванням аритмії, гіпертензії, атеросклеротичної хвороби серця, вегетосудинної дистонії, ішемії, стенокардії, серцевої недостатності та ін. Проводить і робить аналіз добового моніторингу тиску. Більше десяти років в медицині
Лікар УЗД-фахівець Крохмаль Тетяна Вікторівна на Doc.ua
Володіє основними сучасними методами ультразвукової діагностики, виявляє патологію органів черевної порожнини, малого тазу, молочних залоз, щитовидної залози, лімфовузлів та ін. Стежить за новими медичними технологіями і тенденціями розвитку діагностичної медицини. Відвідує науково-практичні конференції, семінари, симпозіуми, професійні об'єднання за своєю спеціальністю.
Лікар Дієтолог, Ендокринолог Карапетян Олена Андранніковна на Doc.ua
Кваліфікований лікар в області ендокринології та дієтології. Основними напрямками в роботі даного фахівця є діагностика і лікування захворювань щитовидної залози, цукрового діабету та корекція гормонального фону у підлітків.
Лікар Стоматолог Скальська Олександра Михайлівна на Doc.ua
Лікар приймає дорослих і маленьких пацієнтів. Проводить лікування зубних каналів, ставить пломби, здійснює косметичні реставрації, знімає зубні відкладення, видаляє зуби, розкриває абсцеси, ставить протези, капи і т. д.
Лікар Невролог, Дефектолог Ковальчук Оксана Анатоліївна на Doc.ua
Лікар зі спеціалізацією «Ерготерапія». Займається поверненням пацієнтам стану незалежності в повсякденному житті, самообслуговуванні, роботі за допомогою відновлення втрачених функцій. Веде пацієнтів з черепно-мозковими травмами, наслідками гострого порушення мозкового кровообігу (ГПМК), когнітивними порушеннями і ін.
Лікар Невролог Ізмаїл Оксана Віталіївна на Doc.ua
Оксана Віталіївна займається проведенням діагностики та комплексного лікування дітей із захворюваннями нервової системи, серед яких різноманітні тики, неврозоподібні стани, болі в спині, наслідки закритих черепно-мозкових травм і інші порушення. Також складає оцінку психомоторного розвитку у дітей до 1 року
Лікар Педіатр Саволюк Олена Іванівна на Doc.ua
Саволюк Олена Іванівна
Лікар другої категорії
Спеціаліст з питань лікування захворювань інфекційної і вірусної етіології дихальних шляхів і сечовидільної системи. Також проводить патронаж дітей до 1-го року і загальний нагляд за розвитком і здоров'ям дітей від народження до повноліття
Лікар Терапевт Сторожук Ніна Йосипівна на Doc.ua
Ніна Йосипівна - терапевт вищої кваліфікаційної категорії. Займається діагностикою, профілактикою та терапією патологій дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, хронічних захворювань нирок. Проводить пальпацію, перкусію, вимір артеріального тиску, дає рекомендації по відвідуванню вузькоспеціалізованих лікарів.
Лікар Хірург Турів Михайло Анатолійович на Doc.ua
Лікар торакальний хірург спеціалізується на проведенні оперативних втручань на органах грудної клітки будь-якої складності. Виконує реконструктивні та пластичні операції на легенях та грудній клітці