Олександр Солодовник - лікар першої категорії з більш ніж 13-річним досвідом роботи, висококваліфікований фахівець. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, органів малого таза, щитовидної залози, молочних залоз. Володіє всіма сучасними методиками УЗД досліджень, в тому числі при патологіях жіночої статевої сфери
Заступник головного лікаря стоматології "Freedents", область професійної діяльності - естетична і терапевтична стоматологія, відбілювання і профілактика, пародонтологія, ендодонтичне лікування зубів. Також Ганна Олександрівна є фахівцем в області ін'єкційної косметології
Рустам Рубінович - фахівець загальної стоматології з великим досвідом роботи. Займається лікуванням зубних захворювань - карієсу, пульпіту, періодонтиту; протезуванням зубів, естетичної реставрацією, постановкою вінірів і відбілюванням зубів
Займає посаду головного лікаря «Artsmile». Роман Вікторович - лікар з більш ніж 10-річним стажем. Доктор Попов спеціалізується на терапевтичному та ортопедичному лікуванні зубів.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні ортопедичних захворювань будь-якого ступеня складності, займається ортопедичною реабілітацією стоматологічних хворих.
Досвідчений гігієніст, консультує про правильний догляд за зубами, проводить гігієну порожнини рота професійну, прибирає зубний камінь і інші різні тверді відкладення і допомагає підібрати засоби по догляду за порожниною рота.
Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань вух, горла і носа. Грамотно призначає консервативне лікування встановленої патології ЛОР-органів, застосовує необхідні процедури і маніпуляції, рекомендує профілактичні заходи. Бере активну участь в наукових конференціях, симпозіумах, з'їздах по отоларингології.
Дубровін А.В. - видатний лікар фахівець в області стоматології та ортодонтії. Його досвід роботи складає більше 19 років. Спеціалізується на знятті зубних відкладень (використовує ультразвуковий скайлер), ендодонтичне лікування зубів, встановлення пломб.
Завідуюча відділенням лікування гострого коронарного синдрому та інфаркту міокарда, досвідчений анестезіолог-реаніматолог, фахівець з надання всіх видів респіраторної допомоги пацієнтам з недостатністю дихальної функції, здійснює всебічну терапію легеневої гіпертензії, використовує ультрасонографію в інтенсивній терапії.