Приватні лікарі Києва

Лікар Педіатр, Неонатолог Слеб Ярослав Сергійович на Doc.ua
Слеб Ярослав лікар медицини невідкладних станів, педіатр-неонатолог другої категорії. Спеціалізується на лікуванні захворювань дихальної системи і інфекційних захворювань
Лікар Масажист Насонова Оксана Олегівна на Doc.ua
Спеціаліст високої кваліфікації з естетики тіла, апаратних методик. Володіє класичними методами масажу, а також розвиває авторські методики. Професійно виконує класичні та авторські методики масажу, всі види обгортань і SPA-процедур, мікростимуляції Icoone Laser, міостимуляцію VIP Line, пресотерапію, гідромасаж
Лікар Рентгенолог, Радіолог Аксьонова Олена Геннадіївна на Doc.ua
Аксьонова Олена Геннадіївна
Олена Геннадіївна - лікар радіолог першої категорії, кандидат медичних наук. Є автором 35 друкованих робіт, 5 патентів. Спеціалізується на рентгенологічних дослідженнях, мамографії, трепанбиопсия
Лікар Психолог, Психотерапевт Матвейчук Ганна Сергіївна на Doc.ua
Анна Сергіївна - психолог, психотерапевт, дитячий психолог, модератор Школи батьківства. Частий учасник курсів на тему психології та психотерапії, проводить психологічне консультування як дорослих, так і маленьких пацієнтів, які потребують допомоги
Лікар УЗД-фахівець Панченко Тетяна Іванівна на Doc.ua
Тетяна Іванівна займається проведенням ультразвукової діагностики органів черевної порожнини і заочеревинного простору, щитовидної залози. Діагностує патології в організмі і розшифровує пацієнтам результати досліджень
Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Ярило Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Ярило Тетяна Миколаївна має значний досвід роботи в області кардіології та функціональної діагностики. Проводить діагностику і лікування захворювань серцево-судинної системи, консультативні прийоми, огляди, інтерпретацію обстежень, контроль лікування і багато едругое
Лікар Лікар екстреної медицини Звягінцев Олександр Олександрович на Doc.ua
Лікар екстреної медицини, надає широкий спектр послуг при невідкладних станах в кардіології, неврології, виконує лікування інтоксикацій, надає допомогу при травмах
Лікар Ендокринолог Черенько Марія Сергіївна на Doc.ua
Марія Сергіївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ендокринної системи. Займається лікуванням цукрового і нецукрового діабету, тиреотоксикозу, гіпотиреозу, гіперінсулінізму, гіпогонадизму і ін. Виконує установку інсулінових помп та систем постійного моніторингу глюкози.
Лікар Ортопед, Травматолог, Фізіотерапевт Музиченко Орислава Ярославівна на Doc.ua
Орислава Ярославівна ортопед-травматолог, фізіотерапевт, лікар першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на лікуванні артрозів (коксартрозу, периартрозу, гонартрозу, постравматичного артрозу), остеохондрозу, епікондиліту, контрактури суглобів, п'яткових шпор, станів після артроскопії
Лікар Рентгенолог Миколюк Наталія Василівна на Doc.ua
Рентгенолог Миколюк Наталія Василівна проводить рентгенологічні та мамографічні дослідження