Приватні лікарі Києва

Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Павлова Євгенія Вікторівна на Doc.ua
Акушер-гінеколог, професійна спеціалізація торкається питань планування сім'ї, гінекологічної ендокринології, терапію патологій системи репродукції у жінок запального, інфекційного і іншого генезу.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Домакова (Унтілова) Наталія на Doc.ua
Акушер-гінеколог, сфера професійного інтересу - всі розділи області онкогінекології, також володіє методами ендоскопічної діагностики в гінекології, займається терапією патологій репродуктивної системи у жінок різного походження.
Лікар Стоматолог Горалик Михайло Олександрович на Doc.ua
Дипломований стоматолог, практичну діяльність веде в якості спеціаліста загального і ортопедичного профілю в стоматології, ефективно усуває всі проблеми з зубами каріозного походження, проводить протезування зубів різних видів.
Лікар Фізіотерапевт Нікуліна Марія Олександрівна на Doc.ua
Миколаїв, вул. Адмірала Макарова, 29
Марія Олександрівна є кваліфікованим фізіотерапевтом, дипломованим фахівцем з проведення пресотерапії і магнітолазеротерапії (зовнішньої і порожнинної).
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Колибабчук Олеся Анатоліївна на Doc.ua
Олеся Анатоліївна - гінеколог з широким спектром професійних інтересів, в сферу яких входить лікування патологій шийки матки, інфекційних захворювань, клімактеричних розладів, запальних процесів, а також хвороб, пов'язаних з порушенням ендокринних функцій.
Лікар Стоматолог Гришанін Антон Геннадійович на Doc.ua
Лікар стоматолог, терапевт, проводить лікування стоматиту, карієсу, пародонтозу, пульпіту та ін. Займається мікропротезуванням, компетентний в відбілюванні і прямих реставраціях зубів.
Лікар Психолог Ліщинська Ксенія Анріевна на Doc.ua
Є магістром психології, психотерапевтом за методом "Символдрами". Проводить психологічне консультування, коучинг, групову терапію, консультування по скайпу. Позбавляє пацієнтів від неврозів, депресії, кризових станів, переживання втрати.
Лікар Хірург Гуляр Петро Сергійович на Doc.ua
Лікар хірург, проводить нехірургічну підтяжку обличчя (вплив за допомогою інструментів, зроблених з природних матеріалів, на м'язи і енергоцентри обличчя), вісцеральну терапію, голковколювання, лікування больових синдромів (спина, голова, грудна клітка, шия).
Лікар Невролог Петренко Вікторія Миколаївна на Doc.ua
Харків, пр-т. Науки, 77
Володіючи значним досвідом клінічної практики, Вікторія Миколаївна не перестає вдосконалюватися і вчитися новому в сфері дитячої неврологи і прилеглих областях, лікар займається науковою діяльністю, приймає дітей будь-якого віку.
Лікар Стоматолог Єрмак Ірина Вікторівна на Doc.ua
Стоматолог-ортопед, займається протезуванням зубного ряду, встановлює коронки (металеві та безметаллові на основі з цирконію), вініри. Проводить лікування адентії, карієсу, ерозії зубів, аномалій розмірів та форми зубів.