Займає посаду головного лікаря «Artsmile». Роман Вікторович - лікар з більш ніж 10-річним стажем. Доктор Попов спеціалізується на терапевтичному та ортопедичному лікуванні зубів.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні ортопедичних захворювань будь-якого ступеня складності, займається ортопедичною реабілітацією стоматологічних хворих.
Досвідчений гігієніст, консультує про правильний догляд за зубами, проводить гігієну порожнини рота професійну, прибирає зубний камінь і інші різні тверді відкладення і допомагає підібрати засоби по догляду за порожниною рота.
Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань вух, горла і носа. Грамотно призначає консервативне лікування встановленої патології ЛОР-органів, застосовує необхідні процедури і маніпуляції, рекомендує профілактичні заходи. Бере активну участь в наукових конференціях, симпозіумах, з'їздах по отоларингології.
Дубровін А.В. - видатний лікар фахівець в області стоматології та ортодонтії. Його досвід роботи складає більше 19 років. Спеціалізується на знятті зубних відкладень (використовує ультразвуковий скайлер), ендодонтичне лікування зубів, встановлення пломб.
Завідуюча відділенням лікування гострого коронарного синдрому та інфаркту міокарда, досвідчений анестезіолог-реаніматолог, фахівець з надання всіх видів респіраторної допомоги пацієнтам з недостатністю дихальної функції, здійснює всебічну терапію легеневої гіпертензії, використовує ультрасонографію в інтенсивній терапії.
Стоматолог, головний лікар клініки. Проводить профілактику і лікування карієсу у дорослих і дітей, лікує також пульпіт, періодонтит та інші захворювання. Здійснює лікування під мікроскопом, використовує наркоз при необхідності
Олексій Леонідович спеціалізується на проведенні планових, ургентних операцій по загальній хірургії. Проводить лікування гострої хірургічної патології традиційним і лапароскопічним методом. Володіє ендоскопічними методиками діагностики захворювань шлунка, стравоходу, дванадцятипалої кишки.
Кваліфікований лікар-рентгенолог проводить рентген діагностику на високоякісному сучасному обладнанні. Проводить дослідження внутрішніх органів і хребта, скелета, головного мозку на наявність переломів і вивихів після травм, вивчає наслідки променевого навантаження на організм людини і займається профілактикою радіологічних ускладнень