Отоларинголог, має вищу категорію, виконує оперативні втручання на ЛОР-органах (планові і ургентні) у дітей і дорослих. Лікує патології ЛОР-органів (риніт, синусит, ларингіт, фарингіт і т.д.).
Кандидат медичних наук, ЛОР-лікар, старший науковий співробітник Інституту отоларингології, спеціалізується на терапії запальної патології вушної порожнини, хірургічному видаленні пухлин вушної порожнини (невриноми), лікуванні глухоти. Вперше в Україні провела операцію кохлеарної імплантації при глухоті.
Лікар-отоларинголог, кандидат медичних наук, спеціалізується на дитячій отоларингології, а також ЛОР-хірургії. Пройшов спеціалізацію з дитячої та дорослої оториноларингології, тому проводить лікування ЛОР-патологій в пацієнтів різного віку.
Є директором медцентру «Безега і К». Навчався у напрямку пластичної хірургії і оториноларингології в передових медичних закладах України, РФ. За роки клінічної практики провів понад 10 тисяч операцій по ЛОР-профілю, з них понад 3 тисячі - з пластичної хірургії.
Лікар отоларинголог вищої категорії який діагностує і лікує захворювання ЛОР-органів. Володіє методиками: тампонада носа, промивання слухових проходів, катетеризація слухової труби, розкриття абсцесів, фурункулів обличчя та ЛОР-органів. Виконує редресацію кісток спинки носа, тонзилектомію (класичний метод, метод коблаціі) та ін.
Лариса Андріївна лікар отоларинголог з досвідом роботи більше 20-років. Спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних запальних захворюваннях ЛОР-органів та хірургічному лікуванні патології ЛОР-органів.