Оториноларинголог проводить діагностику і лікування таких лор-захворювань, як ларингіти, аденоїди, синусити, тонзиліт. Займається наданням процедур: промивання лакун мигдалин, промивання носа по Проетцу, видалення стороннього тіла з вуха, носа
Цілеспрямований, що розвивається доктор з сучасним індивідуальним підходом до проблем кожного пацієнта. Володіє всім спектром діагностичних маніпуляцій, консервативних і хірургічних методів лікування ЛОР-патології. У 2017 році захистила наукову роботу і отримала ступінь «Doktor nauk medycznych» в Варшавському медичному університеті.
Людмила Миколаївна проводить комплексне діагностування і терапію дітей будь-якого віку з патології вуха, горла, носа. В область професійних інтересів даного фахівця входить лікування отитів, аденоїдитів, алергічних ринітів, хронічних тонзилітів і інших захворювань з області отоларингології
Доктор спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів (отитів, синуситів, тонзилофарингіту, ларингіту, ринітів, аденоїдів). Постійно удосконалює досвід в ЛОР-практиці за допомогою вивчення актуальної медичної періодики, тематичних інтернет-ресурсів. Веде прийом для дітей з народження
Досвідчений лікар-отоларинголог спеціалізується на лікуванні захворювань гортані, носа і вух. Проводить діагностику ендоскопічними методами і також виконує широкий спектр хірургічних маніпуляцій на ЛОР-органах під місцевою і загальною анестезією
Наталія Іванівна - досвідчений фахівець в області отоларингології і сурдології, володіє навичками і методиками консервативного лікування гострих і хронічних патологій ЛОР-органів у дітей, виконує ранню діагностику порушень слуху
ЛОР, лікар другої категорії, сфера практичної діяльності - дитяча та доросла отоларингологія, риносинусохірургія. Виконує оперативні втручання на ЛОР-органах: поліпотомія, аденотомія, гайморотомія, септопластика, вазотомія і ін.
Лікар-отоларинголог дитячий проводить профілактичні огляди дітей від 0 до 18 років. Обстежує, діагностує та призначає лікування захворювань ЛОР-органів відповідно до принципів доказової медицини, проводить тимпанометрію та скринінг слуху у новонароджених
Мар'яна Григорівна займається лікуванням запальних і хронічних захворювань носа, горла і вух у дітей і дорослих. Виконує діагностику слуху, видалення сторонніх тіл з ЛОР-органів і поліпів, промивання лакун, дослідження вуха за допомогою мікроскопа