Доктор Парафейнік П.С. здійснює комплексну корекцію переломів за допомогою сучасних методів остеосинтезу, пошкоджень зв'язкового апарату, вроджених і з'явившимися з віком порушень структури скелета, проводить ендопротезування кульшового суглоба.
Дитячий хірург, ортопед-травматолог має 10-ти річний досвід роботи в умовах стаціонару. Діагностує аномалії розвитку кінцівок, здійснює консервативне лікування деформацій хребта і корекцію укорочених верхніх і нижніх кінцівок. Застосовує хірургічні методи лікування при патологіях суглобів і травмах різної локалізації, в тому числі родових
Ортопед-травматолог спеціалізується на проведенні внутрішньосуглобових ін'єкцій, взяття системи дренажу, хірургічної перев'язці 1-й, 2-й і 3-й категорії складності. Накладає гіпсові пов'язки, проводить розтин і дренування гематоми (кінцівки), накладає шви
Кваліфікований стоматолог і постійний учасник тематичних симпозіумів, лекцій, майстер-класів. Лікар здійснює весь комплекс процедур: відбілювання, проводить гігієну порожнини рота, лікування періодонтиту, пародонтозу, карієсу, пародонтиту, та ін.
Лікар проводить операції при гнійно-запальних захворюваннях м'яких тканин, видаляє новоутворення м'яких тканин (невус, гемангіома, атерома, фіброма, ліпома, ретенційні кісти). Здійснює діагностику і лікування переломів верхніх і нижніх кінцівок, закриту репозицію переломів, накладення гіпсових і полімерних пов'язок
Лікар спеціалізується на ортопедії і терапії. Займається лікуванням таких захворювань, як: карієс, ерозія зубів, періодонтит, пульпіт, руйнування зубів
Олександр Юрійович кваліфікований лікар ортопед-травматолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дисплазії тазостегнових суглобів, кривошиї, сколіозу і клишоногості, рахітичних змін кісткового апарату, остеопорозу.
Досконало володіє методами консервативного і оперативного лікування ортопедичних та травматологічних захворювань, вроджених патологій. Виконує видалення ліпом, атером та інших доброякісних новоутворень, гігром, хондром і кістково-хрящових екзостозів.