Лікар є автором наукових робіт про захворювання суглобів, взаємозв'язку їх з патологіями хребта, статей з дегенеративно-дистрофічних уражень суглобів (ДДУС). Має патент на винахід з вимірювання навантаження на стопи і заявку на патент на спосіб лікування деформацій стопи. Патент на виріб — індивідуальний корсет для лікування сколіозу, початкових ступенів. Корисну модель на виріб — устілки на стопи.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 232 відгуки
Світлана 23 Липень 2025
Володимир 22 Липень 2025
Лариса 22 Липень 2025
Глорія 11 Липень 2025
Лікар на мою думку достатньо компетентний у своїй справі. Але мені не дуже сподобалося що лікар розмовляв російською мовою. Також лікар оформляв карточку письмову, від руки все писав. Я звикла що все робиться уже на комп'ютері. Так набагато зручніше і можна краще все прочитати, а не перепитувати по кілька разів, що саме там написано.
Анастасія 11 Липень 2025
Візит пройшов добре у цього лікаря, нам дуже все сподобалося. Нарешті знайшли дійсно хорошого фахівця, який зміг не тільки нам допомогти, але й зміг вирішити нашу проблему.
Яна 08 Липень 2025
Компетентний лікар майстер своєї справи
Ігор 04 Липень 2025
Віталій 24 Червень 2025
Дуже професійний лікар зміг найти проблему вислухав все розповів.Все було добре
Хосейн 13 Червень 2025
Сподобалось що лікар детально все описав, без медичних термінів, дав нам дуже оптимістичний прогноз. Дуже приємний лікар, все було зрозуміло, зайвих ліків не призначав