Спеціаліст зі спортивної медицини та реабілітації, володіє всіма техніками лікувального масажу, ставить на ноги пацієнтів після перенесених травм, тривалої іммобілізації, розробляє індивідуальні схеми ЛФК
Спеціаліст фізичної реабілітації і масажист. Надає кваліфіковану допомогу при запаленні тригерних зон, болях в шийному і попереково-крижовому відділах хребта. Проводить кінезіотейпування і різні види лікувального та косметологічного масажу
Анна В'ячеславівна - кваліфікований масажист-реабілітолог, надає послуги масажу різних видів: розслабляючий, антицелюлітний, оздоровчий, реабілітаційний, лімфодренажний. Проводить процедури по догляду за зоною декольте, відновлювальні післяпологові програми, термообгортання і стоун терапію
Любов Сергіївна - лікар загальної практики сімейної медицини, лікар косметолог, фахівець з ін'єкційним методикам, масажист-універсал. Проводить лазерні шліфовки, видалення новоутворень, мікронідлінг, ін'єкції ботулотоксину та ін.
Олександр Савенко працює масажистом-реабілітологом по таких популярних напрямках, як класичний, спортивний, лікувальний масаж, антицелюлітний масаж, а також виконує масаж обличчя і стоп. Працював в приватних масажних кабінетах, спа-центрах і спортклубах.