Доктор спеціалізується на гастроентерології та УЗД-діагностики. Займається лікуванням складних випадків, пов'язаних з проблемами шлунково-кишкового тракту. Також, доктор пройшла програми «Очищення органів травлення», «Зниження ваги», «Анемія»
Марина Володимирівна є автором 39 наукових робіт, опублікованих у спеціалізованій періодиці, правовласником 9 патентів на винахід, висококваліфікованим гастроентерологом і лікарем УЗД.
Кандидат медичних наук Гасанов Анвер Аждарович володіє всіма сучасними методами ультразвукової діагностики щитовидної залози, органів черевної порожнини, органів заочеревинного простору, нирок і сечовивідних шляхів, органів малого тазу, проводить ендоскопічні дослідження, здійснює діагностику і лікування функціональних розладів травної системи
Олена Костянтинівна проводить патронаж дітей першого року життя як в умовах клініки, так і на дому. Виявляє функціональні порушення травлення, коригує дієту, підбирає індивідуальні режими раціонального харчування для дітей різного віку, в т.ч. першого року життя. Володіє методикою отоскопии
Спекторенко Катерина Євгенівна має досвід роботи педіатром більше 15 років, а також надає консультації з грудного вигодовування більше 10 років. Дотримується таких пріоритетів у своїй роботі: ведення пацієнтів від народження до повноліття, мінімальне застосування лікарських препаратів і медичного втручання, індивідуальний підхід. Проводить консультації для діток до року: догляд, грудне вигодовування, прикорм, вакцинація, загартовування і інше. Кожні п'ять років проходить стажування по педіатрії.
Юлія Валентинівна весь свій час приділяє проблемі профілактики та терапії патологій травлення у дітей, так авторству фахівця належить 8 статей та 8 тез у спеціалізованій періодиці, кожна з яких висвітлює проблеми дитячої гастроентерології станом на сьогодні.
Прихильник доказової медицини з використанням сучасних міжнародних протоколів лікування. Має високу компетентність у питаннях вакцинації, як за календарем щеплень, так і в разі порушень графіку. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного профілю, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Постійно підвищує свою кваліфікацію та є активним учасником професійних спільнот, зокрема Української гастроентерологічної асоціації, що дозволяє залишатися в курсі новітніх досягнень та методів лікування.
Лікар Нагієва С.А. anti-age терапевт, гастроентеролог. Спеціалізується на терапії травних порушень і патологічних станів хронічного перебігу. Севіль Алієвна займається також і терапією гепатобіліарної системи (хвороби печінки, жовчнокам'яна хвороба)
Лікар-гастроентеролог проводить діагностику і лікування захворювань шлунка, стравоходу, печінки і жовчовивідних шляхів, а також функціональних і органічних захворювань кишечника. Для лікування хвороб травної системи доктор використовує антихелікобактерну терапію