Сторінка 52: Дитячі лікарі Києва

Лікар Сімейний лікар Самойленко Оксана Миколаївна на Doc.ua
Оксана Миколаївна веде прийом дорослих і дітей з народження. Проводить профілактичні огляди, діагностику і лікування захворювань терапевтичного, гастроентерологічного, ревматологічного і кардіологічного профілю, надає послуги дитячої вакцинації
Лікар Психолог Семендяй Катерина Олександрівна на Doc.ua
Психологія це моє натхнення й справа мого життя. Тому я знаходжу підхід до кожного, ви зможете розібратися в собі та дати раду своїм діям. Коли людина розуміє, що з нею відбувається, то їй краще «дихається». У свою чергу я докладу максимум зусиль та компетентних знань, щоб допомогти у цьому.
Лікар Інфекціоніст Святка  Ірина  Анатоліївна на Doc.ua
Ірина Анатоліївна сучасна доказова лікарка дитячих інфекційних хвороб. Консультує з приводу профілактики, лікування та діагностики інфекційних хвороб у дітей, вакцинації, складання індивідуального календаря щеплень чи вакцинації за планом. Проводить вакцинацію дітей та батьків. Консультує з приводу імунітету у дітей.
Лікар Гастроентеролог, Сімейний лікар Надольська  Юлія  Володимирівна на Doc.ua
Юлія Володимирівна спеціалізується на гастроентерології та сімейній медицині. Займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання, хвороб серцево-судинної системи, захворювань шлунково-кишкового тракту, патологій сечовивідної системи, а також неврологічних захворювань. Юлія Володимирівна консультує дітей від 1 року, як сімейний лікар, також надає консультації онлайн.
Лікар Отоларинголог Осіташвілі Кристина Денисівна на Doc.ua
Лікар Отоларинголог, Сурдолог Гідзінський   Антон Андрійович на Doc.ua
Антон Андрійович - спеціалізується на отоларингології та сурдології. Лікує гострі та хронічні захворювання ЛОР органів. Також проводить діагностику та лікування проблем зі слухом. Антон Андрійович виконує таку діагностику, як ендоскопічне обстеження вуха, імпедансометрію, аудіограму.
Лікар Андролог, Уролог Педоренко Богдан  Олександрович на Doc.ua
Богдан Олександрович спеціалізується на урології та андрології. Займається лікуванням захворювань сечостатевої системи, серед яких: простатит, цистит, пієлонефрит, баланопостит, уретрит, нетримання сечі, ЗПСШ (захворювання, що передаються статевим шляхом) та ін. Лікар проводить УЗД, уретроскопію, цистоскопію, операції при водянці яєчка (гідроцелі) – Бергмана, Вінкельмана, коагуляцію лекоплакії сечового міхура, видалення ліпом, папілом, атером у тому числі з використанням лазера.
Лікар Ортопед, Травматолог, Вертебролог Нікіфоров Владислав  Гаврилович на Doc.ua
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Орлов Владислав Володимирович на Doc.ua
Чому я працюю лікарем? Мене цікавить соціальна та наукова складова захворюванності, допомога пацієнтам у подполанні хвороб та поліпшенні якості життя.
Лікар Педіатр, Психіатр, Сімейний лікар Козак Антоніна Михайлівна на Doc.ua