Лікар спеціалізується на подології. Проводить медичний апаратний педикюр, встановлення корекційної системи (скоби), протезування нігтів, видалення мозолів і бородавок, комп'ютерну діагностику стопи. Лікує тріщини на стопі, врослий ніготь, мозолі, бородавки
Вікторія Євгеніївна лікар педіатр вищої категорії. Лікар займається діагностикою та лікуванням дітей із захворюваннями дихальних шляхів, сечовидільної системи, алергологічних патологій, функціональних гастроінтестинальних розладів і органічних патологій травної системи, інфекційних хвороб.
Спеціалізується на корекція міопії, гіперметропії,астигматизму, контактній корекції.
Сергій Анатолійович каже: “Мені подобається те що я роблю. Моя робота - моє натхнення. Працюючи з дітьми, я сам почуваюсь молодим, повним сил і натхнення продовжувати повертати зір своїм маленьким пацієнтам”
Масажист вищої категорії з багаторічним досвідом, високим рівнем володіння різноманітних масажних технік, що виправдано довірою та вдячністю клієнтів. Олег Анатолійович працює з дорослими, дітьми з 12 річного віку, вагітними. В роботі використовує різноманітні авторські мануальні та та тракційні техніки, ефективність який доведена професійними лікарями. Також в роботі застосовує тейпування.
Спостерігає родини вже протягом двох поколінь, уважно відноситься к маленьким пацієнтам та завжди знаходиться на зв’язку з їх батьками. Надає перевагу профілактиці захворювань, притримується принципів доказової медицини.
Практикуючий офтальмохірург Ігор Васильович спеціалізується на ретинології і лазерній мікрохірургії ока. Регулярно бере участь в профільних всеукраїнських та міжнародних конференціях. Лікар є автором понад 10 наукових робіт і розробок і автором майстер-класів з ретинології
Тарас Віталійович проводить лікування патологій ЛОР-органів. Здійснює професійний огляд, об'єктивну діагностику стану слуху, підбір та налаштування слухових апаратів. Також лікар робить зліпки для виготовлення індивідуальних вушних вкладишів до слухових апаратів
Комунікабельна, доброзичлива, професійна, доказова, дуже любить дітей і свою професію, виконує різні види оперативних втручань, користується повагою інтернів і колег. Валерія Володимирівна - спеціалізується на усуненні патологій зв’язок, сухожиль і суглобів. Надасть кваліфіковану допомогу в будь-якій ситуації, навіть найскладнішої. До кожного маленького пацієнта розробляє індивідуальну тактику лікування, яка допомагає відновитися в найкоротші терміни.
Наталія Олександрівна веде медичну практику в якості дитячого уролога понад 20 років. Лікар Моцний займається лікуванням травм нирок і зовнішніх статевих органів, пієлонефриту (в гострій / хронічної стадії), циститу, перекручення яєчок, їх придатків, орхоепідідіміта. Також Моцний Наталія Олександрівна займається ліквідацією ургентних станів з урологічного профілю.