Дитячі лікарі Києва

Лікар-озонотерапевт, мануальний терапевт. Проводить лікування хронічних захворювань за допомогою проведення озонотерапії — введення в організм терапевтичних доз озону. Лікує прояви остеохондрозу, артрити, захворювання дихальних шляхів, серцево-судинні захворювання
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Наталія Костянтинівна веде прийом дітей з важкою мовною патологією. Сфера діяльності лікаря включає ведення профілактичних заходів з розвитку мовлення у дітей, корекційні процедури з дітьми, які мають порушення мовлення (заїкання, афазія), дітьми з розладами по типу аутизму, виправлення мовних порушень у дорослих
Дитячий хірург вищої категорії, член Асоціації дитячих хірургів. Ігор Ярославович надає допомогу при проблемах, пов'язаних з усіма аспектами дитячої хірургії. Проводить хірургічне лікування гострих захворювань черевної порожнини у дітей, гострих захворювань мошонки у хлопчиків. Виконує операції при пахових і пупкових грижах, варикоцеле, вроджених патологіях товстої кишки. Займається проблемами, пов'язаними з гнійно-септичної хірургією
Спеціаліст ультразвукової діагностики вищої категорії. Має стаж роботи 15 років. Є кваліфікованим спеціалістом у сфері ультразвукової діагностики, спеціалізується на проведенні УЗД щитовидної, молочної залози, органів черевної порожнини, нирок, органів сечовидільної системи, репродуктивної системи та ін. Здійснює узд трансвагінальне та трансректальне. Удосконалює свої навички відвідуванням кваліфікаційних курсів, конференцій, має багато сертифікатів.
Кадук Євген Григорович
Євген Григорович – кандидат медичних наук, лікар вищої категорії. Спеціалізується на дорослій та дитячій психіатрії та неврології. Лікар проводить діагностику та лікування патологій хребта, судинних захворювань головного мозку, запальних, дегенеративних, демієлінізуючих захворювань нервової системи, вегетативних розладів, посттравматичних наслідків черепно-мозкових травм, полінейропатій різного походження
Київ, ул. Николая Голеги, 7-В, г. Киев
Стоматолог-терапевт першої кваліфікаційної категорії Смирнова Наталія Григорівна має значний досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дорослих і дітей, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем.
Удовиченко Владислав Валерійович
Лікар-рентгенолог, кандидат медичних наук, проводить магнітно-резонансну томографію (МРТ) для діагностики захворювань центральної нервової системи, голови та шиї, органів грудної та черевної порожнини, малого таза, хребта, кістково-м'язової системи (традиційні методи, оцінка перфузії головного мозку, дифузії тіла), магнітно-резонансну ангіографію. Має досвід в дитячій нейрорадіології
Антон Володимирович спеціалізується на лікуванні гінекологічних патологій, ендокринних порушень, алергічних, психосоматичних, аутоімунних захворюваннях гомеопатичними методами. Лікар веде активну наукову і освітню діяльність за допомогою публікацій статей і книг.