Дитячі лікарі Києва

Лікар-отоларинголог вищої категорії проводить огляд пацієнтів починаючи з самого народження. Діагностує патології піднебінних мигдалин, барабанної перетинки, запальні захворювання носоглотки. Ірина Ярославівна вже більше 19-ти років успішно лікує гострі та хронічні гайморити, тонзиліти, бронхіти, всі порушення слуху і голосу. У своїй практиці застосовує медикаментозні і оперативні методи
Павлик Наталія Василівна
Доктор медичних наук
Лікар спеціалізується на психології. Допомагає вирішувати внутрішньоособистісні конфлікти, проблеми у відносинах, актуалізує психічні ресурси у дорослих і дітей
Я лікар-педіатр вищої категорії. Досвід роботи більше 23 років. Працювала дільничним лікарем, а також 12 років лікарем дитячої невідкладної допомоги. Більше 3-х років вже працюю педіатром в стаціонарі. Люблю працювати з дітьми та батьками. Вважаю, що треба навчити батьків розбиратися в питаннях догляду за дитиною, питаннях профілактики здоров'я та в питаннях допомоги дітям в екстрених ситуаціях при захворюваннях. Тому веду інформаційні канали для батьків, проводжу індивідуальні консультації, практикуми та лекції в онлайн. Регулярно навчаюсь. Постійно підвищую свою кваліфікацію як педіатр і як нутріціолог та масажист-косметолог. А також періодично проходжу тренінги по питанням психології та інтернет-маркетингу для просування своїх каналів.
Злочевська Ірина Едуардівна
Київ, вулиця Родини Крістерів, 20
Лікар акушер-гінеколог надає кваліфіковану допомогу пацієнткам із захворюваннями ендометрія, функціональними кістами, гострим аднекситом, аномальними матковими кровотечами. Відновлює оваріально-менструальний цикл, проводить видалення новоутворень жіночих статевих органів. Спеціалізується на прийомі вагітних пацієнток з патологією шийки матки
Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 6 Д
Лаура Самвеловна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, Лікар використовує в лікуванні комплексний підхід до пацієнтів.
Київ, вул. Западинська, 5
Спеціаліст по вертебрології, мануальній терапії і рефлексотерапії, проводить лікування болей в ногах і спині. Виконує масаж в різних техніках, фітотерапію, фізіотерапію, мікрофармакопунктуру, юмейхотерапію, постізометричну релаксацію.
Київ, вул. Вишгородська, 38
Лікар-терапевт першої категорії. основний напрямок роботи якого полягає в лікуванні та діагностиці захворювань органів травлення, дихання,серцево-судинної системи. Веде пацієнтів з супутніми хворобами, де основною метою лікаря є лікування організму в цілому. Проводить лікування дорослих та дітей з 14 років
Марина Вікторівна має вищу категорію по офтальмології. Вона займається лікуванням аномалій рефракції, демодекозу (з масажем повік), хвороб переднього/заднього відрізка ока, халязіона. Також доктор Строкова видаляє чужорідні тіла, проводить офтмальмометрію, офтальмоскопію, тонометрію, периметрію, біомікроскопію, проводить апаратне коригування зору.
Раздайбедін Сергій Миколайович
Асистент кафедри дерматовенерології НМУ ім. О.О.Богомольця