Дитячі лікарі Києва

Пояркова Оксана Анатоліівна
Оксана Анатоліївна - кандидат медичних наук, неонатолог вищої категорії, педіатр. Спеціалізується на наданні педіатричної допомоги дітям, лікуванні соматичних захворювань у дітей від 0 та до 18 років.
В компетецію лікаря входить діагностика і лікування хронічних та гострих урологічних захворювань. Лікар проводить цистоскопію, бужування уретри, катетеризацію сечовивідних шляхів, масаж передміхурової залози, вправлення парафімозу, ПХО пошкоджень статевих органів, урологічні операції (циркумцизія пластики вуздечки прутня, коагуляція кондилом, резекція кіст статевих органів, операціїї при варикоцеле, гідроцеле та ін.)
Лікар-офтальмолог веде консультативно-діагностичний прийом офтальмологічних пацієнтів з різною патологією, а також виконує спектр офтальмологічних маніпуляцій та діагностичних досліджень.
Київ, вул. Салютна, 23а
Київ, м. Київ, вул. Раїси Окіпної, 8Б
Ольга Анатоліївна спеціалізується на дитячій неврології. Проводить консультативний прийом (огляд неврологічного статусу, оцінка психомоторного розвитку, оцінка результатів дообстеження, призначення лікування). Лікує такі захворювання, як вегетативні дисфункції, пароксизмальні стани, затримки психомоторного розвитку, порушення сну цефалгії (головні болі).
Серед пріоритетних напрямків роботи Едуарда Вацлавовича - лікування нейрогенного сечового міхура, а також запальних процесів, локалізованих в сечостатевій системі, коригування аномалій у розвитку зовнішніх статевих органів у хлопчиків. Доктор Дембровський має досвід роботи з різноманітними урологічними патологіями.
Ірина Михайлівна є фахівцем з грудничкового плавання, масажу новонароджених, масажу при дисплазії суглобів таза, сколіозі, пупкової грижі, рухових порушеннях, бронхолегеневих захворюваннях. Також Ірина Михайлівна займається масажем при лакстостазі.
Лікар-хірург. Досвід роботи більше 28 років. Консультує дорослих та дітей від 16 років. Лікар проводить сучасні методи діагностики і лікування. Спеціалізується на проведенні малих та середніх оперативних втручань.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні наслідків перинатального ураження ЦНС, затримки психомоторного та мовного розвитку у дітей, синдрому гіперактивності та дефіциту уваги. Також лікар проводить профілактичні медогляди з оцінкою психомоторного розвитку дітей до року перед проведенням планових вакцинацій перед оформленням до дитячих закладів.
Левенець Софія Сергіївна
Софія Сергіївна є консультантом в стаціонарі, а в амбулаторії вона веде прийом підлітків і дітей, які часто схильні до захворювань, також доктор Левенець приймає діток, які мають алергічні прояви.