Дитячі лікарі Києва

Лікар-педіатр, пульмонолог, з величезним досвідом роботи, проводить діагностику і лікування таких захворювань легенів: пневмонія, бронхіальна астма, хронічна обструктивна легенева хвороба тощо.
Приймає дітей з ортопедичними і неврологічними проблемами. У лікуванні використовує методи класичного, точкового масажу з елементами остеопатії.
Секер Тетяна Михайлівна
Київ, вул. Салютна, 23а
Лікар-невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, є висококласним фахівцем в області невропатології (дитячої та дорослої). Займається комплексним лікуванням психоневрологічних і серцево-судинних захворювань.
Київ, вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Лікар хірург дитячий, лікар уролог дитячий, стаж роботи більше 20 років, веде консультативний прийом та оперує від 0 до 18 років дітей з плановою та гострою хірургічною та урологічною патологією. Оперуючий лікар, перевагу надає лапароскопічній (малоінвазивній) хірургії. Автор більше 20 наукових статей. Засновник першого в Україні відділення дитячої хірургії та урології в приватній клініці, яке надає цілодобову допомогу.
Серед пріоритетних напрямків роботи Наталії Олександрівни - розробка індивідуальних графіків по вакцинації дітей, лікування різноманітних функціональних порушень, локалізованих в шлунково-кишковому тракті, ведення, а також лікування дітей, які часто схильні до захворювань.
Дитячий фахівець в області отоларингології, основними напрямками в роботі якого є діагностика і лікування різних захворювань вуха, горла, носа, таких як: отит, гайморит, синусит, туговухість та. т. д. Також варто відзначити, що Тетяна Вікторівна учасник щорічних конференцій та з'їздів отоларингологів України.
Кваліфікований лікар загальної практики сімейний лікар, дитячий інфекціоніст вищої категорії. Стаж роботи 22 роки. Проводить спостереження та лікування пацієнтів з хронічною патологією. Діагностика та лікування інфекційних хвороб. Вакцинація за календарем щеплень та екстрена вакцинація. Ведення дітей з 4 років. Спостереження за неускладненою вагітністю
Київ, вул. Предславинська, 29
Лікар гомеопат, проводить лікування гострих і хронічних захворювань, психологічну корекцію, а також корекцію остеопатичною технікою. Спеціаліст в області підготовки подружжя до пологів, а також основам догляду за новонародженим. Має навички в спіральній гімнастиці для вагітних.
Богослав Юлія Петрівна
Доктор медичних наук
Доктор медичних наук, дитячий, підлітковий і дорослий лікар-гінеколог, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, професійна спеціалізація - ендокринологічні порушення в репродуктивній сфері, захворювань шийки матки, репродуктивні технології.
Серед пріоритетних напрямків роботи Вікторії Іванівни - проведення масажу у дітей, у яких діагностовано порушення діяльності ЦНС, ортопедичні патології (наприклад, кривошия, дисплазія). Також доктор Кондачкова навчає малюків плаванню.