Дитячі лікарі Києва

Радолицький Сергій Євгенійович
Лікар-проктолог вищої категорії має значний досвід проведення оперативних втручань при геморої, тріщині і стенозі заднього проходу, парапроктиті та ін. Застосовує як консервативне, так і хірургічне лікування захворювань кишечника. Виконує діагностику і видалення новоутворень, дослідження прямої кишки ендоскопічними методами. Лікар веде прийом дорослих і дітей
Київ, вул. Б. Хмельницького, 37
Основна спеціалізація лікаря - хірургічна стоматологія. Павло Володимирович володіє всіма процедурами, маніпуляціями і навичками, які передбачені на амбулаторному прийомі стоматолога-хірурга. Веде прийом дорослих і дітей
Київ, Київ, б-р Вацлава Гавела (Івана Лепсе), 65
Надія Вікторівна – лікар-педіатр вищої категорії зі стажем роботи 33 роки. Спеціалізується на консервативному лікуванні захворювань дітей та підлітків віком від 0 до 18 років. Також лікар здійснює патронаж дітей до року, проводить профілактику захворювань дітей раннього віку, проводить вакцинацію відповідно до календаря профілактичних щеплень.
Лікар-озонотерапевт, мануальний терапевт. Проводить лікування хронічних захворювань за допомогою проведення озонотерапії — введення в організм терапевтичних доз озону. Лікує прояви остеохондрозу, артрити, захворювання дихальних шляхів, серцево-судинні захворювання
Лікар спеціалізується на педіатрії. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Наталія Костянтинівна веде прийом дітей з важкою мовною патологією. Сфера діяльності лікаря включає ведення профілактичних заходів з розвитку мовлення у дітей, корекційні процедури з дітьми, які мають порушення мовлення (заїкання, афазія), дітьми з розладами по типу аутизму, виправлення мовних порушень у дорослих
Дитячий хірург вищої категорії, член Асоціації дитячих хірургів. Ігор Ярославович надає допомогу при проблемах, пов'язаних з усіма аспектами дитячої хірургії. Проводить хірургічне лікування гострих захворювань черевної порожнини у дітей, гострих захворювань мошонки у хлопчиків. Виконує операції при пахових і пупкових грижах, варикоцеле, вроджених патологіях товстої кишки. Займається проблемами, пов'язаними з гнійно-септичної хірургією
Спеціаліст ультразвукової діагностики вищої категорії. Має стаж роботи 15 років. Є кваліфікованим спеціалістом у сфері ультразвукової діагностики, спеціалізується на проведенні УЗД щитовидної, молочної залози, органів черевної порожнини, нирок, органів сечовидільної системи, репродуктивної системи та ін. Здійснює узд трансвагінальне та трансректальне. Удосконалює свої навички відвідуванням кваліфікаційних курсів, конференцій, має багато сертифікатів.