Дитячі лікарі Києва

Лікар-отоларинголог Татаренко Тетяна Олександрівна проводить інструментальне обстеження пацієнта, амбулаторні маніпуляції, дослідження функції органів дихання та слуху. Спеціалізується на комп'ютерній діагностиці слуху у дітей та дорослих. Використовує сучасні ендоскопічні методи діагностики та лікування ЛОР-органів. Займається лікуванням гострих та хронічних хвороб вуха, горла, носа та приносових пазух. Дотримується у роботі принципів доказової медицини та сучасних методів профілактики хвороб ЛОР-органів.
Київ, вул. Урлівська, 23
Тетяна Дмитрівна займається терапевтичним, хірургічним і ортопедичним лікуванням. Досконало володіє технікою естетичної реставрації зубів фотозатверджуючими композитними матеріалами «Valux plus», «Spectrum», «Gradia Direct», «Estelite Sigma Quick». Веде прийом дітей з 6 років.
Київ, пр. 40-летия Октября, 74
Роман Олександрович володіє різними техніками масажу: класичний, спортивний, антицелюлітний, інструментальний, дитячий. Веде як дорослий, так і дитячий прийом.
Дитячий стоматолог, терапевт. Професійні інтереси – лікування некаріозних, каріозних пошкоджень зубів, видалення молочних зубів, хірургічне втручання при легкому та середньому ступені пошкодження зубів.
Лікар сімейної медицини, займається лікуванням захворювань травної, серцево-судинної і дихальної систем у дорослих пацієнтів і дітей. У професійній діяльності Марія Олександрівна використовує сучасні методики діагностування хвороб своїх пацієнтів. Пріоритетні напрямки в роботі доктора: кардіологія, гастроентерологія, пульмонологія
Юлія Василівна лікар-дерматовенеролог, косметолог веде прийом дорослих і дітей з віку 5 років. Приймає пацієнтів з такими проблемами як: акне (1-4 ступеня), дерматит, бородавки, розацеа, папіломи, контагіозний молюск. Проводить косметологічні процедури для обличчя, контурну пластику губ і ін.
Лікар-педіатр виконує комплексні огляди, діагностує хвороби серця, судин, нирок, різних різновидів поразок шлунково-кишкового тракту, центральної нервової системи. Виробляє лікування при інфекційних захворюваннях, харчових отруєннях
Масажист, проводить сеанси масажу для дорослих і дітей
Карина Олександрівна - лікар отоларинголог. Спеціалізується на консультуванні та лікуванні хворих з гострими та хронічними патологіями вуха, горла, носа, гортані. Лікар виконує такі операції, маніпуляції, як промивання порожнини носа по Проїтцю, промивання лакун мигдаликів, видалення сірчаних пробок з вух, видалення сторонніх тіл зовнішнього слухового проходу, носа, ротоглотки, гортаноглотки, розтин фурункула вуха та носа та інше. Карина Олександрівна приймає дорослих та дітей від 4 років.
Дмитро Русланович - лікар стоматолог. Лікар спеціалізується на терапевтичній, стоматології, а також пародонтології. Лікує карієс, гінгівіт, захворювання слизової. Працює з дорослими та дітьми від 5-6 років.