Алла Анатоліївна - педіатр із значним стажем роботи, оскільки лікування діток вона присвятила понад 40 років. В область інтересів доктора Литвинчук входить лікування різноманітних хвороб педіатричного профілю, спеціалізується Литвинчук А. А. на лікуванні дисбактеріозів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Петрова Галина Василівна - лікар-педіатр і фахівець ультразвукової діагностики з більш ніж 15-річним досвідом роботи. У клініці "Оксфорд Медікал" в Ірпені на вулиці Університетській, 2/1 корп.3 вона надає професійну допомогу дітям, проводячи вакцинацію, лікування бронхіту, а також УЗД органів черевної порожнини, щитовидної та молочних залоз. Галина Василівна завжди прагне забезпечити своїм пацієнтам найкраще лікування. Запишіться на прийом для якісної діагностики та турботи про здоров'я вашої дитини!
Дотримується принципів доказової медицини, емфатична і доброзичлива, завжди приймає рішення в команді з пацієнтом. Лікує соматичні, інфекційні захворювання, проводить профілактичні огляди, вакцинація, чек-апи
Ольга Фрідріхівна - педіатр, сімейний лікар, фахівець з медицини невідкладних станів. Проводить діагностику і лікування широкого спектру захворювань терапевтичного профілю, ведення дитини до року, консультації з питань вакцинації та правильного догляду за дітьми та ін.
Лікар Костиркін О.А. проводить огляд, спостереження та лікування пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, дихальних шляхів, проводить профілактику дефіцитних станів, контроль динаміки фізичного психоемоційного розвитку у дітей, займається формуванням індивідуального плану вигодовування, розробляє індивідуальний календар вакцинації.