Приватні лікарі Чернівців

Любов Олексіївна — досвідчений лікар-гінеколог, який спеціалізується на комплексній діагностиці та лікуванні жіночих захворювань, в тому числі доброякісних і передракових станів шийки матки, веде вагітність і розробляє індивідуальні програми для майбутніх мам, володіє сучасними методами діагностики і лікування дисплазії шийки матки, проводить якісну консультацію в питаннях підбору контрацепції.
Нягу Петро Радович
Доктор спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів перенесли хвороби серця. Займається лікуванням таких хвороб: інфаркт, передінфарктний стан, гіпертонія, міокардит, гіпотонія, ішемічні хвороби серця.
Людмила Миколаївна спеціалізується на акушерстві та гінекології. Пріорітетними напрямками роботи лікарки: ендокринна гінекологія, діагностика і лікування безпліддя, гінекологічні захворювання (діагностика, лікування, профілактика), лікування ЗПСШ, замісна гормональна терапія, підготовка до ДРТ. Брала участь в міжнародних симпозіумах і конференціях: «Гармонія гормонів основа здоров'я жінки», «Школа репродуктологов», «Міжнародні стандарти надання гінекологічної допомоги», «Проблеми перехідного віку жінки» «Актуальні питання в ендо
Ірина Бабенчук консультує як лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на загальній гінекології, лікуванні різних невідкладних захворюваннях жіночих репродуктивних органів.
Олена Олександрівна кваліфікований лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань жіночих статевих органів. Веде вагітність.
Аеліта Борисівна спеціалізується на лікуванні гінекологічних захворювань, проводить пункцію яєчників, радіохвильову коагуляцію, ембріотрансфер, інсемінацію спермою, лапароскопію і т.д.
Чернівці, проїзд Парковий, 10В
Лікар вищої категорії діагностує та проводить лікування всіх форм варикозної та посттромбофлебітичної хвороби. Володимир Васильович здійснює великий спектр процедур з терапії багатьох типів судиннних хвороб: склеротерапію, пінну ехосклерооблітерацію, стрипінг, мініфлебектомію, терапію тромбозів та ін.
Чернівці, ул. Владислава Трепка, 1А
Лікар більше 10 років веде успішну практику і постійно підвищує кваліфікацію в сфері пластичної хірургії. Знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта, впроваджує новаторські ідеї і користується заслуженою повагою в професійному середовищі.
Людмила Петрівна доктор з багаторічним досвідом роботи, займається лікуванням, терапією і профілактикою захворювань травної системи, дихальних шляхів, хвороб суглобів, кровоносної системи і т.д.
Олександр Філімонович спеціалізується на акушерстві та естетичній гінекології. Лікар є сертифікованим тренером Institute Hyalyal. Проводить прийом і виконує процедури з естетичної медицини: інтимна контурна пластика, пластичні операції на промежині і піхві, ін'єкційна косметологія, метросальпінгографія. До напрямків роботи лікаря належить лікування: жіночого безпліддя, розтяжок, післяпологових рубців, стресового нетримання сечі, папілом. Лікар допомогає пацієнткам, не задоволеним візуальним виглядом інтимної зони, лікує запальні процеси