Приватні лікарі Чернівців

Лікар Стоматолог Рябенко Вероніка Олександрівна на Doc.ua
Чернівці, Маршала Красовського, б.8
Вероніка Олександрівна активно займалася різнопрофільною діяльністю в сфері терапевтічної дитячої стоматології. Набула практичного досвіду у використанні сучасних методів лікування дітей, працювала в державних медичних установах і приватних стоматологічних центрах, в кожному з яких почерпнула щось нове.
Лікар Психолог, Психотерапевт Тирінова Наталія Миколаївна на Doc.ua
Дипломований психолог. Працює з дорослими, дітьми, підлітками, у сфері партнерських відносин. Використовує методи глибинної психокорекції, схематерапіі і інших психологічних напрямків.
Лікар Стоматолог Байкай (Шевченко) Валерія Михайлівна на Doc.ua
Чернівці, Маршала Красовського, б.8
Валерія Михайлівна займається різнопрофільною практикою в сфері терапевтичної, ортодонтічної дитячої стоматології. Набула практичного досвіду у використанні сучасних методів лікування дітей, працювала в державних медичних установах і приватних стоматологічних клініках. Пройшла стажування в одній з провідних стоматологічних клінік Європи «PetroMed» (г.Чадц, Словаччина).
Лікар Офтальмолог Харлан Владислав Олегович на Doc.ua
Чернівці, вул. Героїв Майдану 150
Володіє методами інструментальної та апаратної діагностики очей, виконує широкий спектр обстежень. Постійний учасник офтальмологічних конференцій.
Лікар Офтальмолог Платаш Міхаєла Іванівна на Doc.ua
Чернівці, вул. Героїв Майдану 150
Веде амбулаторний прийом дорослих і дітей. Володіє всіма методами апаратної та інструментальної діагностики. Спеціалізується на виявленні патологій рефракції – міопії, гіперметропії, астигматизму, діагностики косоокості, запальних захворювань очей, і призначенні схем лікування. Веде спостереження і лікування пацієнтів з віковими захворюваннями, патологіями сітківки і зорового нерва, лікування запальних і дистрофічних захворювань органу зору.