Приватні лікарі Чернівців

Надія Вікторівна спеціалістка з гастроентерології та дієтології. Лікар займається лікуванням захворювань органів травного каналу та складає дієти згідно індивідуальних потреб пацієнта
Тамара В'ячеславівна більш ніж 10 років працює в стоматології. Її спеціалізація — ортодонтія: встановлює брекет-системи різних типів, встановлює капи, трейнери та еластопозиціонери. Лікує неправильний прикус та положення зубів. Лікар також є автором наукових робіт та публікацій.
Степанченко Маркіян Святославович
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується в урології вже більше 10 років. Допомагає пацієнтам з пієлонефритом, циститом, простатитом, фімозом, уретритом, гломерулонефритом, енурезом, странгурією, полакіурією
Гулага Ольга Ігорівна
Ольга Ігорівна — сертифікований кардіолог, кандидат медичних наук, автор багатьох наукових праць і учасник різних науково-практичних конференцій. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гіпертонії, аритмії, ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії, а також на реабілітації після інфаркту міокарда.
Лікар ендокринології стаціонарного та амбулаторного прийому. Консультую з питань ендокринної патології дорослих та дітей. В практиці користуюся знаннями отриманими з закордонних джерел, доказовою медициною. Неодноразово стикалися у практиці з невідкладними станами в ендокринології. Спікер лекцій Yuzko academy.
Ушакова Катерина Юріївна
Катерина Юріївна спеціалізується на психологічній підтримці в період вагітності та післяпологовому періоді; допомагає при депресивних станах, сімейних кризах, почуттях самотності та ін.
Чернівці, вул. Целана, 8
Юліанна Михайлівна - спеціалістка з лікування гінекологічних захворювань. Лікарка виконує введення та видалення внутрішньоматкової спіралі, консультації вагітних до 12 тижнів та ін.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології отоларингологічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Людмила Іванівна лікар гастроентеролог, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту.