Лікар проводить консультативний прийом пацієнтів усього спектру офтальмологічних захворювань, проводить діагностику та терапевтичне лікування захворювань переднього та заднього відрізків ока. Володіє сучасними методами лазерних мікрохірургічних втручань. Володіє методикою субтенонових та інтравітреальних ін’єкцій при лікуванні патологій сітківки.
Олександр Олександрович - Кваліфікований офтальмохірург, что спеціалізується на різніх способах діагностики, хірургічного, терапевтичного лікування очної патології и порушеннях зору, корекції аномалій рефракції. Володіє методиками лазерного лікування глаукоми, катаракти, кросслінкінгу и ін.
Брагар Олександр Миколайович — досвідчений лікар-проктолог, який володіє усіма найновішими методіми ранньої діагностики проктологічних проблем та раку, а також проводить всі види лікування геморою на різних стадіях.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Валерій Юрійович займався різнопрофільною діяльністю в напрямку хірургічної, терапевтичної та ортопедичної стоматології. Практикував в приватних стоматологічних центрах, в кожному з яких почерпнув щось нове. Регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації, тематичні семінари за новими технологіями та сучасним матеріалам в стоматології.
Лариса Михайлівна проводить консультації з питань лікування захворювань шкіри для дорослих та дітей, а також венерологічних захворювань. До лікаря звертаються з проблемами псоріазу, себореї, вугрової висипки, розацеа, екземи, дерматитів, грибкових уражень та ін.