Лікар УЗД-діагностики з великим досвідом роботи. Веде прийом дорослих та дітей з 10 років. Кваліфікований спеціаліст, лікар ультразвукової діагностики органів черевної порожнини, сечовивідної та статевої систем, серця, судин, м'яких такнів, плода та ін.
Лікар спеціалізується на кардіології. Проводить електроімпульсну терапію, пальпацію, перкусію, аускультацію, Ехо-КГ, ЕКГ. Лікує такі захворювання та патології, як: нестабільна стенокардія, гострий інфаркт, серцева недостатність
Лікар акушер гінеколог та спеціаліст з УЗД діагностики. Оксана Юріївна спеціалізується на лікуванні запальних хвороб ОМТ, хвороб, що передаються статевим шляхом, патологій шийки матки та яєчників, включаючи онкологію, плануванні вагітності. Лікар проводить кольпоскопію, УЗД-діагностику, а також малоінвазивні втручання.
Марина Олександрівна - лікар ультразвукової діагностики, зі стажем роботи 26 років.
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці, володіє ключовими навичками та знаннями для детального аналізу внутрішніх органів та систем пацієнта.
Ганна Олександрівна спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Має вищу категорію та стаж роботи 23 роки. Проводить УЗД внутрішніх органів та систем, молочних залоз, серця, щитовидної залози, суглобів. Також лікар проводить доплерографію судин голови та шиї, судин нижніх кінцівок, фолікулометрію та ін.