Сторінка 17. Сторінка 17: УЗД м'яких тканин в Києві(195)
від 450 грнУЗД
Проспект Лісовий, 35. На карті
Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова
УЗДвід 350 грн
УЗД м’яких тканин350 грн
Багатопрофільний медичний центр в місті Київ - приватна клініка з професійними лікарями. Тут працюють висококваліфіковані фахівці з великим стажем в лікувальній практиці. Головне завдання медперсоналу центру - надати медичну допомогу всім пацієнтам що звернулися до нас.. Робота фахівців клініки постійно вдосконалюється - лікарі ретельно вивчають і впроваджують передовий досвід колег з інших країн. Уважність до кожного клієнта, індивідуальний підхід, врахування всіх побажань та відгуків - головний девіз, з яким починається кожен день лікарів медичного центру. ще
- Пн-Пт: 7:30-18:00
- Сб: 8:00-14:00
- Нд: вихідний
с. Щасливе вул. Героїв Майдану, 11. На карті
Київська область
- Оплата карткою,
«Наш доктор» — сімейна клініка для дітей, яка з 2004 року об’єднує досвідчених лікарів, сучасне обладнання та щире піклування про Ваших сонечок. Ми поруч із перших днів життя дитини, щоб забезпечити надійний медичний супровід. У клініці приймають лікарі практично всіх дитячих спеціальностей. Доступні консультації в клініці, on-line та виїзд лікарів додому. ще
- Пн-Пт: 8:30-20:00
- Вс: 9:00-14:00
Пр-т. Червоної калини 69. На карті
Деснянський
- Оплата карткою,
Цінність нашого життя — у самому житті, яке неможливе без здоров’я!» Медичний центр «ДІВЕРО» – медичний заклад, який пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих, шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує у собі традиційні медичні протоколи та сучасні прогресивні технології, готовий запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення та усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи пацієнт, його родина, здоров’я та довголіття. Наша місія не лише полегшити симптоми поточних захворювань, але й попередити хворобу, досягти оптимального стану здоров’я, який покращить якість життя пацієнта та членів його сім’ї. ще
- Сб-Нд: 9:00-18:00
просп. Берестейський, 67 (на перехресті вул. Олеся Бердника). На карті
Святошинський , м.Нивки
УЗДвід 400 грн
Педіатрія_УЗД поверхневих органів та тканин у дітей (одна анатомічна ділянка)400 грн
УЗД поверхневих органів і тканин550 грн
Педіатрія_УЗД кивальних м`язів500 грн
- Оплата карткою,
У районі Троєщина відтепер працює ще одне сучасне відділення мережі клінік PULSE — за адресою вул. М. Закревського, 95В. Тут ви можете отримати якісну первинну медичну допомогу для всієї родини у зручному форматі — близько до дому, без черг та зайвих очікувань. ще
УЗДвід 490 грн
- Нд: 9:00-16:00
Вул. Олевська 7 (Новобіличі). На карті
Київська область
- Оплата карткою,
Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування. ще
УЗДвід 590 грн
УЗД м’яких тканин однієї ділянки (шкіра, підшкірна клітковина, м’язи, зв’язки, сухожилки)590 грн
УЗД м’яких тканин однієї ділянки (шкіра, підшкірна клітковина, м’язи, зв’язки, сухожилки) (педіатрія)590 грн