Наш центр оборудован ультрасовременным высокоточным диагностическим оборудованием от ведущих мировых производителей медицинской техники. Кроме этого, у нас есть возможность проведения всех необходимых современных лабораторных исследований для контроля за состоянием здоровья. Таким образом, у нас вы сможете получить полный комплекс необходимых диагностических исследований в максимально короткие сроки.
вул. Сікорського, 1 (Житловий комплекс «Зелений острів 1»)
Шевченківський, м.Берестейська
Медичний центр «ДАРИНА» дозволяє комплексно підходити до медичної проблеми, проводити повний спектр заходів щодо попередження, діагностики та лікування різних захворювань. Центр оснащений новітнім медичним обладнанням в обсязі, необхідному для надання якісної медичної допомоги в амбулаторних умовах. До ваших послуг: Консультації провідних гінекологів, мамологів. Лікування гінекологічних гострих і хронічних захворювань. Ведення вагітності. Профілактичні та оздоровчі програми. Інструментальна діагностика та лабораторні дослідження. Медична косметологія. Мануальна терапія, остеопатія, всі види масажу. Сімейна медицина.
вул. Ю. Здановської, 58
Голосіївський, м.Теремки м.Іподром м.Виставковий центр м.Васильківська
Клініка репродуктивної медицини «LITA» - надає інноваційне обладнання в сфері репродуктології
вул. Дніпровська набережна, 28
Дарницький, м.Осокорки
Медичний центр «Мати та дитина» — це спеціалізована медична установа, де команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу з питань репродуктивного здоров’я, планування та ведення вагітності, пренатальної діагностики, гінекології, урології. Щороку сотні пар отримують у нас підтримку на шляху до здійснення своєї мрії стати батьками. Ми створюємо атмосферу турботи, комфорту та забезпечуємо необхідну психологічну підтримку кожному пацієнту.
вул. Макіївська, 8
Оболонський, м.Оболонь м.Мінська
вул. Круглоуніверситетська, 3в
Печерський, м.Театральна м.Хрещатик м.Палац Спорту
Центр має новітнє обладнання систему для картування родимок FotoFinder bodystudio ATBM і дерматоскоп FotoFinder Мedicam 1000s, яке дозволяє аналізувати отримані зображення, виявляючи патологічні ділянки і миттєво виводячи їх на екран комп'ютера. Такий метод дослідження виключає людський фактор, значно підвищує якість діагностики, виявляючи захворювання на ранній стадії
вул. Волоська, 51/27
Подільський, м.Тараса Шевченка
Сучасний багатопрофільний медичний центр, який надає високоякісні медичні послуги. Висококваліфіковані лікарі, сучасне обладнання та технології. Медичний центр надає широкий спектр послуг діагностики та лікування. Актуальні та доступні ціни
Микільсько-слобідська 4в
Дніпровський, м.Лівобережна
МРТ-центр на вул. Ревуцького є одним з нашої мережі діагностичних МРТ-центрів у м.Києві, яка працює з 2010 року. Перевагами цього центру є зручне розташування - в 5 хвилинах ходьби від метро Харківська, конкурентні ціни, графік роботи без вихідних, виконання повного сучасного обсягу МРТ-досліджень. Діагностика у центрі проводиться на МРТ-апараті Siemens Avanto 1,5 TL. Знижка 5%, при замовленні онлайн. Безкоштовний Wi-fi. Наявність парковки.
вул. Ревуцького, 44 А
Дарницький, м.Харківська
Медичний центр «Гармонія здоров'я» на вул. О. Кониського – це нова багатопрофільна клініка для всієї родини. Зручне місце розташування в центрі Києва та в тихому районі, зробить Ваш візит до лікаря спокійним та впорядкованим. Тут надають такі послуги, як: консультативні прийоми для дорослих та дітей; ультразвукова діагностика всього організму; профілактичні чек-апи; вакцинація; здача аналізів та швидке отримання результатів; заключення декларації із сімейним лікарем для себе, своїх дітей та батьків; лікування у денному стаціонарі; масаж та фізіотерапевтичні процедури.
вул. Кониського, 45-49 (Тургенівська)
Шевченківський, м.Лук'янівська