вул. Глибочицька, 17 Г
Шевченківський, м.Лук'янівська
вул. Політехнічна, 25/29
Солом'янський, м.Політехнічний інститут
Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про комфорт своїх пацієнтів і прагне надавати медичні послуги на максимально можливому рівні
вул.Олександра Кониського, 38
Шевченківський, м.Політехнічний інститут м.Вокзальна м.Університет
Центр Ока (місце де турбуються про здоров'я ваших очей) — це сучасна офтальмологічна клініка вищої категорії. Комплексна діагностика зору, лікування глаукоми, катаракти, короткозорості, далекозорості, астигматизму та інших хвороб ока.
пр. В.Івасюка, 24
Оболонський, м.Мінська
"Дніпролаб" - медична діагностика для всієї родини! Діагностичний центр Дніпролаб вже більше 15 років займає топові позиції серед медичних центрів в таких містах як Київ, Чернігів, Черкаси, Фастів, Бровари. У медичній лабораторії Дніпролаб Ви зможете за доступними цінами в максимально короткі терміни здати аналізи за такими напрямками: загальноклінічні, біохімічні, гематологічні, імунологічні, гормональні, алергологічні типи досліджень. Медичний персонал лабораторії - це висококваліфіковані лікарі-лаборанти з багаторічним досвідом роботи. Перед обстеженням Вас проконсультують з приводу правил підготовки до аналізів крові, сечі, калу та інших біоматеріалів.
вул. Тростянецька, 8Д
Дарницький,
Пр-т. Червоної калини 69
Деснянський,
Медичний центр «Мати та дитина» — це спеціалізована медична установа, де команда досвідчених фахівців надає професійну допомогу з питань репродуктивного здоров’я, планування та ведення вагітності, пренатальної діагностики, гінекології, урології. Щороку сотні пар отримують у нас підтримку на шляху до здійснення своєї мрії стати батьками. Ми створюємо атмосферу турботи, комфорту та забезпечуємо необхідну психологічну підтримку кожному пацієнту.
вул. Юрія Литвинського, 54/15
Дарницький, м.Харківська м.Бориспільська
Клініка судинних інновацій ІстінаVeritas - лікування і профілактика серцево-судинних захворювань. В установі практикуються унікальні інноваційні методики, індивідуально орієнтована програма лікування для кожного, працюють висококваліфіковані фахівці і сучасна медична апаратура для діагностики та контролю процесу одужання
вул. Степана Рудницького, 4
Голосіївський, м.Виставковий центр м.Васильківська