НЕЙРОМЕД, Центр сучасної діагностики
- Паркінг,
- Оплата карткою,
У центрі «Нейромед» найвищі стандарти проведення магнітно-резонансної томографії, ультразвукових досліджень та електронейроміографії. Крім якісної діагностики тут кожного порадує рівень обслуговування та ввічливе ставлення персоналу до кожного пацієнта. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
У діагностичному центрі «Нейромед» працює команда висококваліфікованого медичного персоналу, який проводить діагностичні обстеження, застосовуючи для цього новітні технології.
Переваги ДЦ «Нейромед»
Пацієнти, які прийдуть до діагностичного центру, зможуть належним чином оцінити:
- Зручне розташування. «Нейромед» знаходиться на території обласної лікарні ім. ак. Ющенко, відповідно, вся інфраструктура (аптеки, поліклініка) знаходяться у Вас під рукою.
- Швидкість надання результатів діагностики. У центрі відразу після проведення необхідного обстеження ви можете отримати CD диск та плівку з остаточними результатами, після чого кожен має можливість проконсультуватися з кваліфікованим невропатологом або рентгенологом.
- Якість. Усі дослідження в центрі проводяться тільки на новітньому обладнанні високого класу:
- УЗД проводиться на апараті Тoshiba Aplio 500;
- ЕНМГ (електронейроміографія) проводиться на апараті Нейро-МВП-Мікро;
- МРТ-апарати двох типів:
- відкритого - Hitachi AIRIS II (значно спрощує проходження даної процедури людям, які страждають на клаустрофобію і дозволяє близьким людям пацієнта перебувати поряд і морально підтримувати його);
- закритого - Philips Achieva 1.5T (дозволяє обстежувати практично всі анатомічні ділянки тіла людини).
Висока кваліфікація персоналу. Великий досвід опису МРТ знімків у спеціалістів-рентгенологів. Лікарі центру регулярно беруть участь у різних конференціях та з'їздах. Такий підхід дозволяє обмінюватися досвідом накопиченими знаннями та інформацією з рентгенологами з інших областей України та надалі сприяє якісній інтерпретації навіть найскладніших досліджень.
Перевірені відгуки про ДЦ
В клініці все було добре, обслуговуванням і комфортом задоволена, дякую.
Хороше відношення працівників. Дуже сподобалось, що під час УЗД м'яких тканин на нозі, для порівняння, зробили УЗД й другої ноги, тому я залишилась дуже задоволеною.
Клініка сподобалася. Візит пройшов добре, все було прекрасно.
Мене все влаштувало в цій клініці, дякую.
Діагностику провели, висновок отримали, нічого не прокоментували. Хотіли записатися на консультацію, але у лікаря все розписано на тиждень вперед. Питання до кінця не вирішила