Нейромед, Центр неврології та епілепсії
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Унікальний для України медичний центр, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань, в тому числі і епілепсії. Центр надає профільну медичну допомогу як дорослим, так і дітям.
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
У Центрі неврології та епілептології «Нейромед» працює команда досвідчених лікарів неврологів, що спеціалізуються на лікуванні та діагностиці широкого спектру неврологічних захворювань як дорослих, так і дітей.
Серед послуг, які можна отримати у Центрі неврології та епілептології «Нейромед»:
- Консультація лікаря невролога для дорослого.
- Консультація лікаря невролога для дитини.
- Консультація лікаря епілептолога.
- Електроенцефалографія (ЕЕГ) – діагностика захворювань головного мозку. Доступна денна, тривала та нічна ЕЕГ діагностика.
- Електронейроміографія (ЕНМГ) – діагностика провідності нервових закінчень. Доступна стимуляційна та голкова ЕНМГ діагностика.
- Консультація кардіолога, УЗД серця, електрокардіограма.
- Онлайн консультації спеціалістів.
- Аналізи.
- Денний стаціонар.
Перевірені відгуки про ДЦ
В клініку зверталися на діагностику. Лікар, який проводила нічну електроенцефалографію, дуже відповідально підійшла до своєї роботи, цілу ніч контролювала діагностику, нам дуже сподобалося її ставлення до роботи. В клініці було доволі комфортно перебувати, хороші адміністратори. Ми задоволені візитом в клініку
Клініка дуже хороша, знаю особисто і лікарів цієї клініки й медперсонал. Я сама лікар і не завжди хочеться іти кудись у клініку до "своїх", але знаю що у цій клініці завжди все класно і суперово. Все завжди конфіденційно - це для мене дуже важливо. Рекомендую і направляю завжди усіх саме в цю клініку. Я задоволена цією клінікою, вдячна за чудову організацію, завжди все чисто і відношення хороше, куди не глянь завжди все добре. Тут професійна команда зібрана, молодці так тримати. Дякую.
В клініці все пройшло добре, мені сподобалося обслуговування, жодних зауважень, дякую.
Не маю зауважень, оцінюю клініку на пять, дякую.
Мене візит влаштував , ніяких зауважень немає, Обслуговування та проведення діагностики пройшло добре, дякую.