Оксфорд Медікал на Французькому бульварі

Французський бульвар,15. На карті

Приморський

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

В клинику обращался первый раз, был только у одного доктора. Доктор УЗИ специалист предельно ясно объяснила все мои проблемы, я очень доволен приемом, очень хороший специалист

Денис, 16.02.2025

Я не вперше уже відвідую дану клініку, завжди візит проходить добре, ніяких  проблем не було. Прийняли мене швидко і вчасно, а також швидко відпустили. Все докладно розповіли у процесі проведення діагностики УЗД. Загалом візит дійсно пройшов добре.

Каріна, 15.02.2025

Нам все сподобалося у цій клініці. Сервіс гарний, медперсонал ввічливий, не було нічого лишнього. Візит пройшов чудово.

Юлія, 09.02.2025

Маю зауважити, у мене дитина три місяці, а у клініці немає пандуса. Сама матір не справиться, благо лікарі допомогли. У клініці обов'язково потрібно встановити пандус, щоб можна було заїхати коляскою у саму клініку. А так загалом все добре було в цій клініці.

Вікторія , 24.01.2025

В клініці дуже приємна лікарка УЗД спеціаліст, уважна, кваліфікована, знає свою роботу. Персонал клініки ввічливий та приємний, клініка чиста. Єдине, не одразу зрозумів де клініка знаходиться, потрібна додаткова вивіска

Дмитро, 06.01.2025
Дивитися всі відгуки
Центри поблизу

вул. Святослава Караванського, 33.