Медичний центр «ЦЕНТР.МЕД» – широкопрофільний медичний заклад у місті Одеса, що надає комплекс послуг у сфері профілактики, діагностики та терапії захворювань, а також реабілітації. Медичний центр організує повний супровід та надання медичної допомоги вам та вашим близьким.
вул Новосельського 64
Приморський,
Медичний центр «ОН Клінік Одеса» на вул. Мала Арнаутська надає можливість пройти діагностичні дослідження на сучасному та сертифікованому обладнанні
вул. Мала Арнаутська, 56
Приморський,
УЗД усіх органів дітям і дорослим. Ехоенцефалографія дітям і дорослим. Електроенцефалографія дітям і дорослим.
вул. Павла Зеленого, 41 (вул. Коблевська)
Приморський,
вул. Пастера, 19 (центр міста)
Приморський,
Клініка Медея – це мережа приватних поліклінік, яка налічує 3 підрозділи у різних районах міста та понад 50 фахівців різного профілю. Наша компанія існує вже 25 років. Ми надаємо повний спектр медичних поліклінічних послуг як на платній основі, так і безкоштовно, за державними програмами – починаючи від лабораторної, інструментальної діагностики та закінчуючи проведенням хірургічних операцій одного дня. Також ми співпрацюємо з великою кількістю страхових компаній, таких як ВУСО, ІНГО, ARX, Уніка та інші
Вул. Велика Арнаутська, 100
Приморський,
LIKARIUM – це лікарі з багаторічним практичним досвідом в сфері відновлення фізичного здоров’я і душевного спокою. Всі види сучасних ультразвукових досліджень і методів функціональної діагностики: Електроенцефалографія (ЕЕГ), Електрокардіограма (ЕКГ), Холтери АТ і ЕКГ, Спірометрія, Дуплексні дослідження, Комплексна УЗД.
вул. Генуезька, 1/2
Приморський,
Відділення діагностики медичного центру ТОВ «Амбулаторія загальної практики- сімейної медицини» дозволяє проводити УЗД - діагностику та лабораторні дослідження на сучасному обладнанні
вул. Добровольців 10/1А (вул. Маршала Говорова)
вул. Юхима Гелера, 23.
вул. Ясна, 4