Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

Центр МРТ-диагностики «ЛДЦ МИБС-Одесса», постоянно внедряя новые методики исследований и задавая высокие темпы развития МРТ в Одессе, значительно повысил качество оказания медицинских услуг в регионе. Сегодня «ЛДЦ МИБС-Одесса» является лидирующим на юге Украины по спектру и сложности проведения высокопольных МРТ-исследований и сдерживая безосновательный рост цен на качественную МРТ-диагностику. Все исследования проводятся на современном высокопольном МРТ-томографе Siemens Magnetom 1.5Т (Германия) с инжекционной системой Medrad Spectris Solaris (США)

• пн - нд : 7:00 - 23:00

ул. Болгарская, 38 (Городская поликлиника №1)

Приморський,

Записатись

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Все дуже хорошо було на візиті у клініку.

Олександр, 30.04.26

Візит пройшов нормально. Дуже сподобався лікар, який виконував діагностику. Він не тільки зробив все, а їй поцікавився які є у мене скарги, щоб правильно зробити заключення. Дійсно залишилися тільки приємні враженні від цієї клініки.

Вадим, 16.03.26

Я задоволена візитом у клініку.

Валентина, 14.01.26

Все сподобалося на візиті у клініку. Діагностика пройшла добре.

Оксана, 23.12.25

Все сподобалося на візиті у клініку

Ірина, 25.10.25

Все добре було на візиті у клініку. Уважний адміністратор на рецепції, та лікар, який виконував діагностику. Все нормально.

Катерина, 15.10.25

Дуже гарно пройшов візит у цій клініці. Дякую.

Валентина, 18.09.25

Усе добре було на діагностиці.

Катерина, 23.08.25

Все пройшло добре , мене швидко прийняли та надали рекомендації

Ірина, 21.08.25

Досить нормально пройшов візит у цій клініці. Медперсонал та лікар добре виконують свою роботу. Все було досить вчасно, працює кондиціонер, атмосфера комфортна. У клініці дійсно хороше обслуговування.

Анжеліка, 11.07.25
Центри поблизу