Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків
Все хорошо було на візиті у клініку.
Візит пройшов добре, дякую.
Дуже сподобалося все у цій клініці. Дівчата на рецепції приємні, нове медичне обладнання тут. Лікар, який проводив діагностику, все розпитав та пояснив. Візит пройшов дійсно добре. Дякую.
В мене був запис на МРТ діагностику до даного медичного центру. Діагностика пройшла дуже добре, мені все сподобалось, дуже гарна клініка та дуже гарні спеціалісти. Дякую.
Була на діагностиці МРТ в даній клініці. Все пройшло нормально, я задоволена візитом до клініки, гарні спеціалісти та дуже гарна клініка, за потребою буду повторно звертатись. Дякую.
Нам все дуже сподобалося на візиті.
Ми були в клініці на діагностиці, нам все дуже сподобалось, в клініці дуже комфортно, дуже гарна та приємна атмосфера, гарні спеціалісти, все добре та швидко виконали. Дякуємо.
Все супер було на візиті у цій клініці. Обов'язково буду ще звертатися у цю клініку за додатковими медичними послугами, мені тут дуже все сподобалося.
Мені усе сподобалося в роботі клініки, адміністратор ввічливий, лікар на діагностиці усе пояснює.
Візит пройшов дуже добре у цій клініці. Пройшов краще навіть ніж я могла очікувати, тут мені запропонували додаткові обстеження, які в кінцевому результаті виявили мій остаточний діагноз. Тому сервіс у клініці був на найвищому рівні, мені дійсно тут прекрасно допомогли. Дякую.