Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «ОН Клінік Одеса» вул. Мала Арнаутська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Я чесно не очікував що у такому місці може бути така хороша та сучасна клініка. Дуже мало насправді є інформації про цю клініку, мало людей про неї знають. Але сама клініка прекрасна, чудові умови, я залишився задоволений на сто відсотків візитом в цю клініку. І працівники клініки й сама обстановка, все було як у Європі. Тут я відчув людяність, в наш час на жаль це тепер можна зустріти дуже рідко. Дякую.
В клініку зверталися на УЗД щитоподібної залози. Сподобалась швидкість обслуговування, в клініці гарні умови. Лікар діагностики професійний, уважний, ніяких нарікань не було
Все пройшло добре. Фахівець який проводив мені УЗД мені сподобався.
Доволі добре пройшов візит, клініка дуже сподобалася.
Дуже гарне обслуговування. оцінюю на найвищій бал, дякую.
Чудово пройшов візит. Нам дуже все сподобалося у цій клініці.
Я записувалась на діагностику - доплерографію судин. Все пройшло просто чудово, я дуже задоволена візитом до клініки. Все на найвищому рівні. Дуже гарна клініка і спеціалісти.
Все було оперативно, швидко і без зауважень
Виконувала в цій клініці діагностики: електрокардіограму та флюорографію. Все пройшло добре, досить швидко та дуже якісно. Я задоволена візитом, дуже гарна клініка.
Задоволена залишилися візитом, все було чудово. У клініці дуже все спокійно та приділяють дуже багато часу пацієнтові, в порівнянні з державними лікарнями. Досить добре пройшов візит, ставлю тверду десятку цій клініці.
Ця клініка дуже нам сподобалася. Наш візит пройшов просто чудово, все було добре в цій клініці.
Все супер, мене влаштувало, все сподобалося, лікарка і персонал чудові, я задоволена, дякую.
Клінікою я повністю задоволена. Виконувала тут діагностику - рентгенографію. Все пройшло дуже добре, швидко та комфортно. Дуже гарні спеціалісти та дуже гарна клініка.
Дуже добра клініка, ввічливий персонал і ввічливі лікарі
Все чудово було. У клініці добре мене прийняли, просто прекрасно пройшов візит, отримав повний комплекс медичних послуг, мене повністю все задовольнило у цій клініці.
Мені все сподобалося, все щвидко і зручно, дякую.
У клініці все дуже сподобалося, було напрочуд все зручно та комфортно, мені все доступно пояснили. Візит пройшов прекрасно, без будь-яких нарікань.
Мені все сподобалося в клініці, я задоволена візитом, дякую.
Мені сподобалося все в клініці, я задоволена обслуговуванням та проведенням обстеження, дякую.
Клініка сподобалася і лікар-діагност чудовий, дякую.
Мене влаштувало обслуговування, не маю зауважень, дякую.
Все дуже сподобалося. Дуже уважний був персонал.
Все чудово, я здаоволена обслуговуванням, дякую.
Все було дуже добре, коректно, ввічливо. професійно, просто чудовн обслуговування, дякую.
Все пройшло чудово, обслуговування сподобалося, дякую.