Медичний центр «ОН Клінік Одеса» вул. Мала Арнаутська
Медичний центр «ОН Клінік Одеса» на вул. Мала Арнаутська надає можливість пройти діагностичні дослідження на сучасному та сертифікованому обладнанні ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Клініка «ОН Клінік Одеса» була відкрита в 2008 році. Медичний центр оснащений сучасним діагностичним і лікувальним обладнанням, а персонал укомплектований висококваліфікованими досвідченими фахівцями. У клініці «ОН Клінік Одеса» застосовуються для лікування тільки безопераційні методи, які успішно застосовуються і в інших розвинених країнах.
Медичний центр надає безліч якісних послуг таких в таких напрямках, як: травматологія, урологія, проктологія (HAL-RAR), гінекологія, дерматологія, трихологія, гастроентерологія, ендоскопія, терапія, маммология, ендокринологія, неврологія, отоларингологія, кардіологія, алергологія, фізіотерапія. Також в клініці можна пройти інструментальну і лабораторну діагностику.
«ОН Клінік Одеса» проводить комплексне обстеження систем організму людини (Check-Up), які дозволяють дізнатися максимально багато інформації про своє здоров'я. Така комплексна діагностика дозволяє встановити діагноз на ранніх безсимптомних стадіях розвитку.
Переваги клініки «ОН Клінік Одеса»:
- широкий вибір медичних послуг;
- висококваліфіковані фахівці;
- сучасний лікувальний і діагностичне обладнання;
- комфортні умови;
- доступні ціни;
- індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Перевірені відгуки про ДЦ
Гарне ставлення, професіоналізм лікаря діагностики, жодного зауваження
Дуже все сподобалося у клініці. Візит пройшов досить добре.
Все сподобалося, задоволена візитом, дякую.
Клініка дуже нам сподобалася. Все було чудово.
Візит в клініку сподобався, все швидко, зручне місце розташування. В клініці дуже хороший лікар УЗД спеціаліст, дуже приємна, я завжди саме до цього лікаря записуюся, лікар мені імпонує.