ALSENA medical clinic
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Фахівці ALSENA medical clinic допомагають підтримати та відновити здоров'я людини. Цілісно. Уважно. Професійно. Ми переконані, що тіло людини – цілісна система, здатна до самовідновлення. Для нас важливо бути помічниками організму людини. Надаючи медичну допомогу ми прагнемо підтримати його природний ресурс і підібрати виключно необхідні методи лікування для відновлення організму. ще
АЛСЕНА - це медична клініка, яка заснована в 2000 році в місті Одеса. Ми надаємо амбулаторну медичну допомогу за спеціальностями: гастроентерологія, гінекологія, кардіологія, неврологія, озонотерапія. Багато порушень у людини виникають у результаті психоемоційного дисбалансу, внутрішніх конфліктів, деструктивних переконань. На базі нашої клініки веде прийом унікальний фахівець – консультант із внутрішньої конфліктології, який допомагає виявляти та вирішувати внутрішні конфлікти людини, і таким чином гармонізувати психоемоційний стан, а також допомагати знаходити ефективні рішення хвилюючих ситуацій для покращення якості лікування та життя пацієнта.
Гінеколог здійснює прийом жінок віком від 18 років:
- Профілактичний огляд, порушення менструального циклу,
- запальні захворювання,
- планування вагітності,
- питання добору контрацепції.
- Надає допомогу жінкам «елегантного» віку 45+ з порушеннями гормонального фону, пов'язаного з менопаузою: корекція, покращення якості життя, профілактика захворювань.
Гастроентерологи нашого центру приймають пацієнтів із такими проблемами:
- захворюваннями травної системи (травника, шлунка, кишечника, печінки, жовчного міхура, підшлункової залози)
- допомога дерматологам, косметологам, гінекологам у роботі зі складними пацієнтами.
Кардіолог приймає пацієнтів з:
- Ішемічними ураженнями серця
- Пороками серця
- Стенокардія (біль у грудях через звуження коронарних артерій)
- Аритмії (нерегулярне серцебиття)
- Кардіоміопатія (хвороба серцевого м'яза)
- Тромбоз коронарної артерії
- Гіпертонічна хвороба
Проводить електрокардіографію.
Невролог приймає пацієнтів із такими проблемами:
- Епілептичні напади
- Інсульти та мікроінсульти
- Остеохондроз хребта
- Хвороби Паркінсона та Альцгеймера
- Порушення сну, тривожність
- Запаморочення, головний біль, непритомність
- Оніміння кінцівок
- Порушення координації, проблеми з вестибулярним апаратом
Лише у нашій клініці досвід застосування озонотерапії – 25 років!
- Хронічна втома
- Метеозалежність
- Інтоксикація
- Реабілітація після гострих та хронічних захворювань
- Лікування та профілактика порушень кровообігу
- Підвищення витривалості організму у спортсменів
- Ендокринологічні захворювання
- Гінекологічні захворювання
- Реабілітація репродуктивного здоров'я подружніх пар
- Ранній токсикоз у вагітних
- Захворювання печінки