15 відгуків

Кабінет УЗД «Біомед»

Діагностичний центр

Кабінет УЗД "Біомед" у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі застосовує обладнання нового покоління GE Voluson E8 для УЗД обстеження і співпрацює з найкращими спеціалістами УЗД в галузі акушерства та гінекології, що забезпечує найточнішу діагностику найвищої якості, яка є максимально інформативною в часі народження дитини ще

• Пн-Пт: 9:00-20:00
  • Сб: 9:00-18:00
  • Нд: вихідний

вул. Дж. Вашингтона, 6. На карті

Сихівський

В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Схожі діагностичні центри в інших районах міста Львова:

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Кабінет УЗД "Біомед" у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі застосовує обладнання нового покоління GE Voluson E8 для УЗД обстеження і ми співпрацюємо з найкращими спеціалістами УЗД в галузі акушерства та гінекології, що забезпечує найточнішу діагностику найвищої якості. Яка є максимально інформативною в часі народження дитини.

Завдяки новій досконалій платформі Voluson E8 expert HD live чудово зарекомендував себе в області акушерства та гінекології, забезпечуючи новий рівень якості зображень. Принципово новий трансвагінальний 4D-датчик допомагає виявляти аномалії плода більш ефективно на ранніх стадіях розвитку, значно підвищує діагностичну надійність в складних гінекологічних дослідженнях. Voluson E8 має функції, які найкраще візуалізують серцево-судинну систему плода, підвищують якість ехо-дослідження, оцінку аритмії і вимір функції серця.

У нашому кабінеті УЗД у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі Ви зможете зробити наступні обстеження:

• УЗД при вагітності;
  • 2D, 3D, 4D;
  • Післяродове УЗД;
  • УЗД молочних залоз, гінекологія, фолікулометрія;
  • УЗД щитоподібної залози, внутрішніх органів;
  • УЗД плоду це своєрідне знайомство з малюком.

Усі бажаючі можуть пройти обстеження у нашому УЗД кабінеті, оскільки центр знаходиться в адміністративному корпусі на 1 поверсі і вхід з вулиці.
вул. Дж. Вашингтона, 6

Центри поблизу