Відгуки про діагностичний центр Сіті Клініка на Позняках
- Сб: 9:00-19:00
- Вс: 9:00-17:00
вул. Анни Ахматової, 46а. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Гастроскопію зробили лояльно, сама процедура, на диво була безболісною та комфортною.
Сподобалося все у клініці. Все гарно пройшло, все добре.
Зовсім не комфортно було у клініці. Не привітні адміністратори у клініці.
Візитом до клініки залишилась задоволеною.
Візит був комфортним, лікар УЗД професійним.
Сподобалось у клініці. Лікар теж сподобався.
Все сподобалось у клініці, без якихось нарікань.
Візитом дуже задоволена - лікар на УЗД обґрунтовано розповів про кожен орган, що та як. Тобто усе пройшло чудово, все сподобалось.
Сподобались швидкість та якість обслуговування.
Візит відбувся з затримкою на двадцять хвилин. Але в загальному клініка нормальна.
Непогана клініка. Адміністратори виконують свою роботу. Нормальна клініка.
Якісне обслуговування, приємні лікарі, приємний персонал, чисто, акуратно, усе культурно.
Немає запитань, все оперативно, все було вчасно, лікар УЗД надав всю інформацію. Наскільки правильно було зроблена діагностика я не можу сказати, але опис діагностики був інформативний, лікар все коментувала, у мене нема питань до лікаря
Привітний персонал, в клініці приємна атмосфера.
Лікар, що робив мені УЗД, був дуже уважним, усе доступно, зрозумілою мовою пояснив. Взагалі обслуговування в них хороше.
Дуже приємно, коли приходиш та відчуваєш, що до тебе відносяться по людські, та й взагалі візит пройшов дуже добре, залишилась задоволеною.
Приветливый персонал, чисто, приняли без задержек, Врач, УЗИ специалист, показался мне хорошим специалистом. Рекомендую.
Мені не сподобалося! Не сподобалися спеціалісти, не кваліфіковані! Оголосили вартість спочатку одну, а потім іншу. Тобто, не подобається ця клініка!
УЗИ-специалист данной клиники очень ответственный, специалист своего дела. Доктор очень хороший как специалист и как человек. Большое доктору спасибо.
Доктор УЗИ специалист очень квалифицированный, все четко и лаконично объяснил, рассказал, все было вовремя. Все прошло супер
Плохо, что в клинике висит надпись, что не работает терминал. Хотя, на самом деле он работает!
Все хорошо. Мне нравится, есть кондиционер и бахилы.
Была в выходной день. В клинике посетителей не было. Встретили вежливо, но как сделали УЗИ мне не понравилось. Врач не компетентна. Заключение написала просто с моих слов. Если бы я не сказала о своей проблеме - она бы ничего не увидела. В кабинете нет ширмы. Раздеваешься и одеваешься перед самым носом у доктора. Я человек вообще не мнительный, но мне это было не удобно. О клинике, в целом, судить не могу только по УЗИ, но желания туда обратиться ещё раз нет.
Врач была очень вежливой, внимательной, только положительный отзыв.
Лікар погано пояснює й тихо розмовляє. Мені не зовсім було ясно коментарі, я по декілька разів розпитувала, мені довелось очікувати хвилин п'ятнадцять, у мене консультація була по запису на чотирнадцять годин.