Сіті Клініка на Позняках
- Паркінг,
- Генератор в клініці,
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Сіті Клініка («КЛІНІКА-ГАРАНТ») на Ахматової – це одна з філій Сіті Клініки, сучасного багатопрофільного медичного центру для всієї родини. ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-19:00
- Вс: 9:00-17:00
вул. Анни Ахматової, 46а. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Весь колектив Сіті клініки – це фахівці високої кваліфікації, експерти галузі, що працюють на результат, які завжди готові взятися за діагнози будь-якої складності і клінічні випадки. Спільні огляди декількома лікарями, консиліуми, клінічні аналізи і розгляди історій хвороби у складних пацієнтів колосально підвищують ефективність наданої медичної допомоги.
У клініці працюють лікарі першої, другої та вищої категорій, кандидати медичних наук з великим досвідом роботи. Медичний центр оснащений сучасним обладнанням, яке дозволяє надавати якісну і комплексну медичну допомогу: від діагностики до лікування і реабілітації.
Звернувшись до нас, ви зможете отримати:
- консультації лікарів багатьох спеціалізацій;
- широкий спектр лабораторної діагностики (всі види лабораторних аналізів);
- інструментальну діагностику (УЗД, ЕКГ, кольпоскопію, ендоскопію);
- хірургічні втручання;
- лікування в денному стаціонарі;
- фізіотерапевтичне лікування;
- лікувальний і оздоровчий масаж.
Філіали Сіті Клініки зручно розташовані на правому та лівому березі, що робить медичний центр максимально доступним.
Ознайомитися з вартістю послуг і враженнями пацієнтів, які вже побували на прийомі в Сіті Клініці в Києві, можна в розділах «Ціни» і «Відгуки».
Перевірені відгуки про ДЦ
Все супер, дуже приємна, грамотна, компетентна і уважна лікарка. Професійно провела УЗД, все показала, пояснила, раджу як професіонала і приємного уважного спеціаліста.
Чудовий, уважний, компетентний лікар! Я дуже задоволена прийомом.
У клініці дуже привітний та ввічливий персонал. Все напрочуд гарно, зручно та комфортно. Сам візит пройшов у прекрасній атмосфері. Дана клініка дуже сподобалася.
Дівчата на рецепції дуже уважні. Усе пройшло добре
Все було супер, я дуже задоволена, рекомендую. Дякую!