Медал плюс

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Wi-Fi зона,

Діагностичний центр «Медал плюс» надає можливість пройти такі дослідження, як: УЗД, електрокардіографію, кольпоскопію, аноскопію, рентген. У стінах цієї клініки висококваліфіковані лікарі проводять точну діагностику на сучасному обладнанні, що є першим кроком успішного лікування будь-якого захворювання ще

• Пн-Пт: 9:00-19:00
  • Сб: 9:00-13:00
  • Нд: вихідний

вул. Декабристів, 6, офіс 163. На карті

Дарницький , м.Харківська

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

«Медал плюс» медичний центр, у якому проводиться інструментальна діагностика на обладнанні експерт-класу. У клініці проводиться лікування за такими напрямками, як: гінекологія, урологія, проктологія, стоматологія, репродуктологія, кардіологія та ін.

Лікарі «Медал плюс» до кожного пацієнта шукають індивідуальний підхід, завдяки чому атмосфера у клініці - дружня і домашня.  Фахівці регулярно підвищують свої кваліфікації, беруть участь у тематичних семінарах і конференціях.

Електрокардіографія, рентген, кольпоскопія, УЗД щитовидної залози, простати, черевної порожнини, ультразвуковий скринінг вагітних неповний перелік діагностичних процедур, які проводяться у «Медал плюс» з метою точної діагностики і подальшого успішного лікування.

Переваги «Медал плюс»:

• досвідчені лікарі;
  • сучасне діагностичне обладнання;
  • зручне місце розташування (клініка знаходиться недалеко від метро Харківська).

Послуги, що надаються у «Медал плюс»:

кольпоскопія;

• органів мошонки;
    • фолікулометрія;
    • простати;
    • щитовидної залози;
    • ультразвуковий скринінг вагітних.

Обладнання діагностичного центру «Медал плюс»:

• рентген-апарат Planmeca ProX 35;
  • електрокардіограф Heaco ECG 300G;
  • кольпоскоп;
  • УЗД-апарат Емансіс УДС-6Д.

Понравилась на рецепции девушка, врач все объяснил, рассказал и дал в письменном виде то, что мне надо было.

Оксана, 31.01.2017

Очень высокий уровень медобслуживания, врач профессионально и тщательно выполняет диагностику, с готовностью отвечает на любые вопросы, подробно объясняя всё, что интересует пациента.

Дмитрий, 17.12.2016
Дивитися всі відгуки