Лайфскан
LifeScan – сучасний діагностичний центр, який надає якісну УЗД, КТ та МРТ діагностику згідно з міжнародними протоколами. Центр оснащений УЗД-апаратом експертного класу Toshiba Aplio i800, комп'ютерними томографами Philips iCT 128 зрізами та магнітно-резонансними томографами Philips Achieva 1.5T та Philips Ingenia 1.5T. ще
- Пн-Сб: 8:00-22:00
- Вс: 9:00-20:00
пр. Обсерваторний, 3А. На карті
Шевченківський , м.Університет, м.Золоті ворота
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
«LifeScan» — сучасний діагностичний центр, який надає якісну УЗД, КТ та МРТ діагностику, згідно з міжнародними протоколами.
Вже понад 5 років ми забезпечуємо, висококваліфіковані дослідження і гарантуємо:
✅ Чіткі та деталізовані зображення. Обладнання нового покоління та постобробка дозволяють проводити широкий спектр спеціалізованих видів обстеження.
✅ Інформативність діагностики. Ми приділяємо увагу попередній підготовці пацієнтів для максимальної інформативності обстежень.
✅ Точність висновків. У нас працюють досвідчені лікарі, які є справжніми фахівцями у своїй сфері. Вони проходять стажування у європейських клініках та регулярно беруть участь в національних та міжнародних заходах.
✅ Професійний підхід. У складних чи рідкісних випадках ми збираємо консиліуми та у разі потреби залучаємо українських або закордонних колег. Це важливо для забезпечення пацієнта перевіреною та точною інформацією.
✅ Індивідуальний підхід до кожного. Діагноз, клінічна задача, історія лікування пацієнта впливають на вибір протоколу сканування.
Ми пропонуємо:
✅ УЗД (Ультразвукове дослідження) - швидкий скринінговий метод обстеження органів для виявлення патологій та визначення стану внутрішніх органів.
✅ КТ (Комп'ютерна Томографія) - метод діагностики, який надає докладні зображення всередині вашого тіла для точного визначення проблем.
✅ МРТ (Магнітно-резонансна томографія) - сучасний метод, який допомагає експертно характеризувати зміни в тканинах та органах.
✅ Аналізи - наша лабораторія пропонує широкий спектр лабораторних тестів для визначення стану вашого організму.
Наш центр оснащений УЗД-апаратом експертного класу Toshiba Aplio i800, комп’ютерними томографами Philips iCT 128 зрізів та магнітно-резонансними томографами Philips Achieva 1.5T та Philips Ingenia 1.5T.
Бережіть своє здоровʼя з нами!
Перевірені відгуки про ДЦ
Найкраща клініка по діагностиці. Мені дуже сподобалось. Дуже сподобалась лікар, яка робила УЗД.
Діагностику провели якісно, мені все сподобалося в клініці. Дякую.
Я дуже задоволений візитом в клініку, лікар УЗД дуже кваліфікований, прийом сподобався
Сподобалася клініка, було все добре. Все чудово пройшло.
На прийомі було все добре, але розшифровка діагностики не зовсім зрозуміла в порівнянні з іншими клініками, де більше інформації по всім показникам діагностики