Дніпролаб на Закревського
"Дніпролаб" - медична діагностика для всієї родини! Діагностичний центр Дніпролаб вже більше 15 років займає топові позиції серед медичних центрів в таких містах як Київ, Чернігів, Черкаси, Фастів, Бровари. У медичній лабораторії Дніпролаб Ви зможете за доступними цінами в максимально короткі терміни здати аналізи за такими напрямками: загальноклінічні, біохімічні, гематологічні, імунологічні, гормональні, алергологічні типи досліджень. Медичний персонал лабораторії - це висококваліфіковані лікарі-лаборанти з багаторічним досвідом роботи. Перед обстеженням Вас проконсультують з приводу правил підготовки до аналізів крові, сечі, калу та інших біоматеріалів. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Діагностичне відділення за адресою вул. Закревського, 42Арозташоване навпроти ЦРП Деснянського району, на першому поверсі нового висотного будинку.
У відділенні за адресою вул. Закревського, 42А проводят ультразвукові досліджень, також можна отримати консультацію лікаря гінеколога.
З ультразвукової діагностики
- методики неінвазивного (не порушуючи цілісних покривів) обстеження, вдаючись до використання ультразвукових хвиль. Дані дослідження проводяться за допомогою абдомінального датчика (який не проникає в організм) та транвагінального / ректального (при якому дослідження проводиться безпосередньо в організмі).
Серед послуг представлено ультразвукове дослідження:
- Щитовидної / молочної залози;
- Органів малого таза/черевної порожнини;