Дніпролаб на бульварі Кольцова
"Дніпролаб" - медична діагностика для всієї родини! Діагностичний центр Дніпролаб вже більше 15 років займає топові позиції серед медичних центрів в таких містах як Київ, Чернігів, Черкаси, Фастів, Бровари. У медичній лабораторії Дніпролаб Ви зможете за доступними цінами в максимально короткі терміни здати аналізи за такими напрямками: загальноклінічні, біохімічні, гематологічні, імунологічні, гормональні, алергологічні типи досліджень. Медичний персонал лабораторії - це висококваліфіковані лікарі-лаборанти з багаторічним досвідом роботи. Перед обстеженням Вас проконсультують з приводу правил підготовки до аналізів крові, сечі, калу та інших біоматеріалів. ще
- Пн-Пт: 7:30-18:00
- Сб: 8:00-11:00
- Нд: вихідний
Київ, бульвар Кольцова, 14Ж. На карті
Святошинський , м.Святошин
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Діагностичне відділення за адресою вулиця бульвар Кольцова, 14Ж знаходиться біля ринок «Дніпро» та трамвайної лінії №Т1, Т2 зупинка «Бульвар Кольцова».
В рамках партнерської програми з мережею медичних центрів "Якість життя" та НСЗУ у відділенні проводиться безкоштовне заключення декларацій з сімейним лікарем.
Також можна отримати консультацію сімейного лікаря та лікаря акушера-гінеколога
З ультразвукової діагностики - методики неінвазивного (не порушуючи цілісних покривів) обстеження, вдаючись до використання ультразвукових хвиль. Дані дослідження проводяться за допомогою абдомінального датчика (який не проникає в організм) та транвагінального / ректального (при якому дослідження проводиться безпосередньо в організмі).
Серед послуг представлено ультразвукове дослідження:
- Щитовидної / молочної залози;
- Органів малого таза/черевної порожнини;
- Нирок;
- Сечового міхура;
- молочних залоз.
У відділенні за адресою вулиця бульвар Кольцова, 14Ж також можна провести електрокардіограму. Дослідження проводиться на триканальному електрокардіографі призначений для реєстрації ЕКГ у пацієнтів дорослого та дитячого віку. Кардіограма, що записується 3-канальним електрокардіографом, може допомогти в аналізі та діагностуванні серцевих захворювань.
Перевірені відгуки про ДЦ
Довелоя дуже довго чекати на проведення діагностики. В іншому все добре, до лікаря зауважень не маю.
Все пройшло чудово, лікар-діагност кваліфікований, мені все сподобалося, дякую.