Медичний центр «ОН Клінік Харків» (м. Ярослава Мудрого)
Медичний центр «ОН Клінік Харків» на м. Ярослава Мудрого надає широкий вибір діагностичних послуг. У центрі можна пройти УЗ-дослідження органів і систем організму, УЗД при вагітності, колоноскопію і ВГДС ще
- Пн-Пт: 8:30-18:00
- Сб: 9:00-14:00
- Нд: вихідний
вул. Я. Мудрого, 30а. На карті
Київський , м.Ярослава Мудрого
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Медичний центр «ОН Клінік Харків» на м. Ярослава Мудрого пропонує такі діагностичні послуги:
- NEW !! У медичному центрі доступна послуга Лікування геморою лазарем — це ефективне лікування геморою з використанням інноваційного обладнання, без болю і хірургічного втручання
- "Check Up діагностика після захворювання COVID-19"
- Ультразвукова діагностика:
- органів черевної порожнини;
- органів сечовидільної системи;
- органів малого таза (чоловіків і жінок);
- серця;
- суглобів;
- щитовидної залози, молочних залоз, наднирників;
- доплерографія судин верхніх і нижніх кінцівок, дуплексне сканування судин головного мозку та шиї.
- Колоноскопія
- ВГДС
Центр оснащений сучасним діагностичним і лікувальним обладнанням, а послуги надають фахівці з великим досвідом роботи. Комфортні умови, доступні ціни та високу якість послуг, що надаються — переваги клініки «ОН Клінік Харків» на м. Ярослава Мудрого.
Перевірені відгуки про ДЦ
Дуже сподобалася клініка, чудово все було.
Дуже все сподобалося в даній клініці. Гарна та приємна атмосфера перебування у цій клініці, загалом візит пройшов доволі добре.
Гарна клініка, я завжди тут проходжу різноманітні обстеження та записуюся до різних лікарів. Мене тут все повністю влаштовує.
Клініка і діагностика сподобались. Все було на відмінно.
Клініка мені дуже сподобалася. Візит пройшов чудово.