Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «ОН Клінік Харків» на Леваді
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Клініка мені сподобалася, все було добре.
Ми дуже задоволені обслуговуванням, звертатимемося тільки в цю клініку, дякую!
Сама клініка непогана, все добре було. Не сподобалося як пройшов візит у лікаря, який робив діагностику. По суті візит тривав кілька хвилин всього. Лікар не надав в повному обсязі ніякої, нової інформації, стосовно проблеми. Також на візиті була дитина, обіцяли що будуть два різних лікарі нас консультувати вийшло так, що був тільки один лікар. Це якось дуже все не сподобалося.
В клініці все дуже сподобалося. Все пройшло доволі швидко та надзвичайно комфортно.
Уже не вперше звертаюся у цю клініку за медичними послугами. Тут завжди чудова та приємна атмосфера перебування, всі досить привітні. Я повністю задоволена обслуговуванням та медичними послугами цієї клініки.
Все сподобалось. Зручно, швидко, приємно та чистенько.
Дуже сподобалася дана клініка. Візит пройшов добре.
Дуже все сподобалося в цій клініці. Діагностика пройшла швидко та доволі якісно. Дякую.
Візитом до клініки задоволена, до мене було дуже гарне ставлення. Прийняли мене вчасно, дуже приємні дівчата та лікарі. Лікар був уважний, задавав уточнюючі запитання, відповів на всі мої питання, результати досліджень очікувала я не довго.
Доволі комфортна та зручна клініка. Є все необхідне для якісного проходження обслідування. Лікарі та медперсонал просто чудові спеціалісти. Клініка дуже сподобалася.
Хороша клініка. Саме перебування у клініці було гарне, все доволі спокійно та добре. У самій клініці чисто та комфортно, просто шикарний медперсонал.
Дуже все сподобалося у цій клініці. Всі дуже ввічливі, лікар гарні спеціалісти. Саме перебування у клініці було приємне та комфортне.
Сподобався сервіс, приємний, чуйний персонал, усе швидко та якісно.
Мені сподобалось все й повага й відношення. Усе пройшло просто класно! Я взагалі не можу сказати про клініку щось погане, навпаки, залишилась задоволеною візитом.
Мені все дуже сподобалося, швидко, зручно, зауважень не було
Сподобався сервіс та лікар що проводив діагностику.
Подобається ця клініка своїм затишком, комфортом та чудовим сервісом. Часто звертаюся саме у цю клініку за кваліфікованою медичною допомогою.
Дівчата на ресепшен дуже ввічливі. Все пройшло дуже швидко, як тільки прийшла в клініку, мене зразу запросили в лабораторію. Дівчата в лабораторій все добре зробили. Лікар УЗД дуже уважний, діагностику провели добре. Я дуже задоволена клінікою
Уже вдруге відвідую цю клініку і цього разу мені теж все дуже сподобалося. Діагностику зробили оперативно, надали увесь спектр медичних послуг якісно.
Не в перше уже користуюся послугами цієї клініки. Тут як зажди все прекрасно, персонал, комфорт та лікарі. Мені дуже подобається дана клініка.
Дуже комфортно та зручно було у цій клініці. Сама клініка має гарний інтер'єр.
Клініка охайна, чиста, на ресепшен приємні дівчата, лікар діагностики дуже уважний, ознайомився з попередніми результатами діагностик, все прокоментував, одразу видали результат УЗД, все було добре. Я задоволена роботою клініки
Клініка чудова. Пройшло все швидко та якісно, абсолютно без ніяких питань.
Все було супер! Добре провели діагностику, все пояснили, я задоволена
Швидкий сервіс, обслуговування на вищому рівні.