Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «ОН Клінік Харків» на Палаці Спорту
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
У клініці дуже все сподобалося, візит пройшов добре.
Все дуже сподобалося на візиті. У цій клініці доволі хороші лікарі, сервіс у клініці чудовий.
Лікарі дуже хороші, уважні, персонал відносяться до пацієнтів дуже пунктуально. Мені все сподобалось, тільки гарні враження від клініки.
У даній клініці дуже привітний медперсонал, все чудово та доступно пояснили, чітко все розказали, гарно все показали. Загалом візит пройшов максимально добре. Дякую.
Сподобалось оперативність точність вічливість все було добре .Лікар пояснил все вчасно зробили все як потрібно
В клініку зверталися на електрокардіограму, діагностику провели добре, до лікаря питань по роботі нема. В клініці був збій в програмі, тому на електронну пошту висновок не прислали. Довелося їхати через два дні в клініку і ще пів години чекали, щоб отримати висновок, цей момент не сподобався
Усе пройшло супер. УЗД-фахівець дуже гарна.
Сподобалося все у цій клініці. Добре пройшов візит. Дякую.
Гарно пройшов візит у цій клініці. Дякую.
Мені дуже все сподобалося, чудові лікарі, я дуже задоволена проведенням діагностики, вважаю що клініка дуже хороша. Дякую!
Мені подобається дана клініка. Буваю тут часто, особливо хотіла б виділити лікаря, який проводив діагностику Матеко Олена Володимирівну, дійсно хороший лікар. Завжди ходжу на візит саме до цього лікаря.
Дуже сподобалася дана клініка, візит пройшов добре.
Виконувала в цій клініці електроенцефалографію. Ставлю найвищий бал, все пройшло дуже добре, дуже гарна клініка та гарний персонал, візитом я задоволена. Дякую вам.
Візит пройшов доволі оперативно та якісно. Тут завжди все виконують якісно, якщо порівнювати з державними лікарнями, обслуговування завжди на високому рівні, все зручно. У моєму випадку є дійсно з чим порівнювати.
У клініці мені все дуже сподобалося гарно пройшов візиті.
Хороша клініка, досить гарно нас обслужили в цій клініці.
Все влаштувало на діагностиці і в клініці, дякую.
Прекрасно пройшов візит в дану клініку. Лікарі та медперсонал чудово виконують свою роботу, все дійсно на високому рівні пройшло та доволі професійно було. У клініці всі просто молодці.
Була вже кілька разів у даній клініці. Мені тут все дуже подобається. Візит пройшов доволі добре.
Дівчата на рецепції великі молодці, все підказали, пояснили, пішли мені на зустріч. Дуже вдячний за допомогу.
Я задоволений обслуговуванням в клініці, дякую.
Все сподобалося, візит влаштував, проведення діагностики сподобалося, все зручно, дякую.
Дуже все сподобалося в даній клініці. Не впереше тут користуюся медичними послугами. Завжди все проходить добре, без будь-яких зауважень.
Клинику знаю уже давно, много лет подряд обращалась в клинику неоднократно. Мне клиника нравится, очень комфортная клиника, всегда чисто, хорошо работает персонал, все быстро, качественно. В клинике очень квалифицированные врачи, поэтому я в клинику обращаюсь постоянно и всегда получаю хороший результат. У меня самые приятные впечатления. Если будет необходимо обследование, то буду обращаться в клинику и дальше
Я не первый раз обращаюсь в ОН Клиник, я считаю это одна из лучших клиник. Всем рекомендую