Отзывы о диагностическом центре Медицинский центр «ОН Клиник Харьков» на Дворце Спорта
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Все добре зробили на діагностиці, записаний в цю клініку до лікаря, дякую.
Клініка дуже сподобалася. Все було на хорошому рівні, всі у клініці ввічливі. Було все досить зрозуміло, дуже хороші спеціалісти у клініці. При потребі буду ще звертатися у цю клініку за медичною допомогою, дуже все сподобалося. Обслуговування шикарне, лікарі одразу кажуть діагноз. Загалом візит у цій клініці пройшов дуже добре.
Мене влаштувало обслуговування, не маю зауважень, дякую.
Все швидко, все детально розповіли, дуже чітко, налагоджено. Мені все сподобалось.
Дуже добре пройшов візит в цій клініці. Все дійсно було чудово, сама клініка дуже сподобалася.
Клініка дуже сподобалася. Діагностика пройшла доволі оперативно та якісно. Прийняли мене вчасно, не було ніяких затримок по часу - це дуже сподобалося. Загалом все дуже добре було в цій клініці.
У клініці дійсно хороший комфорт перебування. Чудовий медперсонал та досвідчені, професійні лікарі. Загалом ця клініка дуже нам сподобалася.
Я задоволений проведеним обстеженням, чекаю на результати, звертатимуся, в разі потреби.
Все було чудово, обслуговування мені сподобалося, дякую.
Задоволена обслуговуванням в цій клініці, звертатимуся і надалі, дякую.
В клініці обслуговування на високому рівні, все дуже швидко зробили. Все пройшло добре
Не маю жодних нарікань на роботу клініки та її персоналу.
Сподобалася клініка. Нас все повністю влаштувало у цій клініці.
В клініці дуже чудовий лікар УЗД спеціаліст, дуже ввічливий, дуже сподобався. В клініку зверталася перший раз, дуже сподобалося, надалі буду користуватися послугами клініки
Дуже сподобалася дана клініка. Комфорт перебування був прекрасний, сподобався персонал, який ввічливо усе пояснив та надав чудово послуги.
У клініці гарний, ввічливий персонал. Дуже добре нас прийняли у цій клініці, все показали, пояснили, надали всю необхідну інформацію. Дуже гарні лікарі у клініці.
Дуже сподобалася клініка. Все нормально пройшло.
Усе сподобалось, й відношення до людей - пацієнтів, й сама клініка хороша.
Все дуже сподобалося у клініці. Дуже гарне обслуговування у цій клініці.
Прекрасный, отзывчивый персонал, все было очень хорошо, самые положительные отзывы о клинике
Все було добре, персонал привітний, лікар чемний, зауважень не було
Дуже сподобалася клініка і спеціалісти у ній. Мені дуже допомогли, все якісно зробили. Все дуже добре пройшло.Дякую.
Хорошая клиника, чистая, замечаний к персоналу не было
В лікарні чисто прибрано, ввічливі дівчата, усе за часом, приїхала десь за пів години, але мені показали - зручне місце, де можна зачекати свого часу, рівно у призначений час, мене запросили до кабінету. Дуже зручно, що є можливість отримати висновок на електронну пошту, бо я не місцева й приїжджати вдруге, було досить проблематично.
Все було добре. У клініці дуже все гарно та чисто. Клініка дуже сподобалася, при потребі ще буду звертатися у цю клініку.