Диагностический центр

Современный подход к терапии и собственные уникальные разработки клиники позволяют специалистам «ОН Клиник Харьков Дворец Спорта» успешно справляться с проблемами сексуальных расстройств у мужчин, нарушениями женского здоровья, избавляют от геморроя и трещин прямой кишки, псориаза, язвенной болезни, гастрита и т. д.

• пн - пт : 8:00 - 18:00
  • сб : 8:00 - 17:00
  • вс : 9:00 - 14:00

пр-т Героев Харькова 257

Салтовский,

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Все було добре на візиті. Гарне обслуговування в клініці . На діагностиці все було швидко та якісно мені сподобалось

Володимир, 05.05.26

ЕКГ провели чітко та якісно.

Дмитро, 05.05.26

В клініці дуже комфортно знаходитись, дуже добре відношення лікарів до пацієнта, процедури проводяться дуже якісно. Я задоволена відвідуванням в клініку

Вікторія, 15.04.26

Лікарка усе показувала по УЗД, дуже приємна жінка. Я вдячна за теплий прийом, мені сподобалось.

Тетяна, 10.04.26

У клініці нас все влаштувало, візит пройшов добре.

Віта, 02.04.26

Все добре було на візиті у клініку.

Яна, 18.03.26

Лікар дуже уважний вислухав на візиті .Відповів на всі запитання . Мене все влаштувало

Наталія, 11.03.26

Дуже ввічливий персонал. гарне ставлення до дітей, ми дуже задоволені візитом в клініку

Тарас, 10.03.26

Мені все сподобалося на візиті у клініку.

Марина, 09.03.26

В клініці чисто, охайно, прийняли завчасно. Все пройшло добре, ніяких нарікань немає

Лариса, 05.03.26
Центры поблизости