«Мед-Атлант», лікувально-діагностичний центр
На базі клініки функціонує діагностичне відділення, де пацієнти можуть пройти ультразвукові та лабораторні дослідження, а також процедури з функціональної діагностики. Обстеження проводиться на новому сучасному обладнанні. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
В лікувально-діагностичному центрі «Мед-Атлант» установлений апарат ультразвукової діагностики «VOLUSON E8 EXPERT 2016 року в форматі 4D-фото», за допомогою якого можна побачити всі етапи розвитку немовляти. Крім того, в клініці проводять ультразвукове обстеження – еластографію, яке призначають для виявлення злоякісних новоутворень та пухлин.
Діагностичні послуги, що надаються в центрі «Мед-Атлант»
УЗД обстеження:
- нирки;
- простата;
- м'які тканини;
- серце, артерії ;
- периферичні вени та артерії.
Також "Мед-Атлант" надає можливість повного лабораторного обстеження пацієнта. Дослідження проводяться на сучасному автоматизованому обладнанні з використанням високоякісних реактивів. Дані обстеження дають змогу продіагностувати стан здоров'я людини більш ретельно та призначити необхідне лікування надалі.
Лабораторні дослідження, що проводяться в медичному центрі "Мед-Атлант"
Лабораторні дослідження:
- пренатальна діагностика;